пʼятниця, 02 грудня 2011 17:23

Чоловік Наташі Корольової вдарив себе по обличчю бубном

Чоловік Наташі Корольової вдарив себе по обличчю бубном

Зйомки спільного номеру Наташі Корольової та її чоловіка Сергія Глушка закінчилися нещасним випадком. Чоловік співачки сильно вдарив сам себе бубном по обличчю.

На зйомках чергової новорічної програми Наташа Корольова і Сергій Глушко повинні були виступити зі спільним номером. За сюжетом Глушко під час виконання музичної композиції грав на бубні. Проте Сергій не розрахував сили і вдарив себе практично в око.

Від страшного болю у Сергія Глушка потемніло в очах, і після зйомок він звернувся за кваліфікованою медичною допомогою. Шокована Наташа Корольова не могла знайти собі місця: "Сергію, ну як же так? Тобі боляче? Хоч би не перелом!"

Виробнича травма виявилася не так серйозна, але медики налякали знаменитість, повідомивши, що ще б сантиметр вліво - і Глушко залишився б без ока.

Лікарі порадили артистові стежити за координацією своїх рухів і прикладати до травмованого перенісся лід. Медики поїхали, а зйомки музичного номера продовжилися. Однак Сергій Глушко вже не міг брати в ньому участі - у нього на переніссі утворився значний синець. У підсумку за подружжя довелося віддуватися одній Наташі Корольовій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташа Корольова ляже під ніж хірурга заради народження дитини

Нагадаємо, Сергій Глушко отримав популярність завдяки професії стриптизера, виступаючи під псевдонімом Тарзан. Проте зараз він закинув це заняття і став артистом. Глушко встиг знятися в кіно, заспівати на сцені - в тому числі і в дуеті з дружиною Наташею Корольовою, і навіть видати книгу "Культ тіла". Крім цього, Сергій Глушко зіграв у театральних постановках: наприклад, в популярному мюзиклі "Іствікські відьми".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Наташі Корольової вдарив себе по обличчю бубном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути