Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 12:13

Наташа Корольова ляже під ніж хірурга заради народження дитини

Наташа Корольова ляже під ніж хірурга заради народження дитини

Подружня пара Наташа Корольова і Сергій Глушко давно вирішили народити другу дитину. Але з'ясувалося, що співачка з медичних причин цього зробити не може. Тоді Корольова зважилася на операцію, щоб усунути всі перешкоди на шляху до досягнення поставленої мети.

Наташа Корольова і Сергій Глушко виховують дев'ятирічного сина Архипа. Але подружжя не раз зізнавалося, що хотіла б як мінімум ще двох дітей. Проте співачка ніяк не могла завагітніти і подарувати синові братика або сестричку. Корольова вирішила звернутися за допомогою до медиків.

Єдиним способом виправити ситуацію було хірургічне втручання, і нарешті Корольова зважилася на нього. Лікарі клініки виділили знаменитості окрему комфортабельну палату і приступили до підготовки операції. Вона нескладна, і робити її буде один з провідних фахівців Росії в цій сфері. Але гарантії, що зірка відразу завагітніє, немає. Після хірургічної процедури Наташі треба буде пройти курс терапії.

Нагадаємо, це не єдина проблема у здоров'ї Наташі Корольової. Справа в тому, що Корольова з 25 років мучиться алергією на пилок рослин, але з кожним роком проблеми з носоглоткою збільшуються, а лікування затягується.

В результаті співачка вирішила звернутися до лікарів, які після проведених обстежень заявили, що її алергія зовсім не алергія, а серйозне порушення імунітету і може призвести до аутоімунних захворювань. Організм Корольовою почне виробляти клітини-вбивці, які будуть знищувати не тільки хворі, але й здорові клітини. Лікарі порекомендували співачці спеціальну дієту і заняття спортом.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова ляже під ніж хірурга заради народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути