четвер, 03 травня 2012 16:02

Наташа Корольова еротично покрутила сідницями своєму чоловіку
9

Фото: Фото: eg.ru

Після одного з концертів Наташа Корольова і Сергій Глушко прийняли запрошення організаторів і залишилися на "афтепаті". Вечірка проходила в затишному ресторанчику, атмосфера панувала душевна. Випивши улюблене віскі, Наташа, на прохання гостей, вирушила на сцену.

Співачка заспівала один зі своїх найвідоміших хітів - "Жовті тюльпани". Одягнена в облягаючу майку та просторі штани, Корольова запально рухалася в такт музиці. Весь зал підспівував їй і не зводив очей з грудей співачки. Надихнувшись підтримкою публіки, співачка пішла в народ, попрямувавши до власного чоловіка.

Тарзан дивився на жінчку палаючими очима, а вона, бажаючи ще більше роздратувати чоловіка, повернулася до нього задом і сіла йому на коліна. Гості вечора затамували подих, спостерігаючи за тим, як еротично артистка рухала сідницями. Сергій обхопив дружину руками.

І лише через хвилину Наташа, отямившись, кокетливо відсторонилася від Глушко. Але на цьому витівки співачки не закінчилися. Не перестаючи співати, Наташа розляглася прямо на сцені. І встала тільки після умовлянь друзів. Закінчивши еротичний номер, співачка вирушила відпочивати на м'який диванчик - в обійми Сергія.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова еротично покрутила сідницями своєму чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути