Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 18:02

Наташа Корольова схудла завдяки спорту

Наташа Корольова схудла завдяки спорту
Крім того співачка перестала їсти після шостої Фото: РИА Новости

Популярна виконавиця Наташа Корольова сильно схудла. Більш стрункою фігурою відома артистка зобов'язана регулярним заняттям спортом і відмовою від їжі після шостої вечора.

Мабуть, минулий в Ялті Міжнародний музичний фестиваль "Дитяча Нова хвиля" -2012 запам'ятається не тільки юним конкурсантам, яких, до слова, було 16 з 12 країн світу, а й дорослим. Адже місто відвідали і знаменитості, які виходили на сцену підтримувати учасників. Встигла відзначитися співачка Наташа Корольова. Багато відзначили, що популярні виконавиця, яка ніколи не відрізнялася стрункістю, а скоріше апетитними формами, різко схудла.

Задоволена досягнутим результатом Корольова роздавала інтерв'ю і не робила ніякої таємниці з того, як же вона добилася такої стрункості. "Спорт, тільки спорт! Мене мій чоловік привчив, що якщо хочеш виглядати на п'ять з плюсом, то потрібно не їсти після шостої, обмежувати себе в борошняному і не забувати про спортзал ..." - поділилася виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташа Корольова не ревнує чоловіка-стриптизера до жінок

Відзначимо, що на фестиваль Корольова приїхала у супроводі свого чоловіка, стриптизера Сергія Глушка і сина Архипа. Тут уже з новою силою виникли чутки про те, що Корольова мріє про другу дитину і бажано, щоб це була дівчинка. Артистка прокоментувала цю інформацію, повідомивши, що дійсно мріє про доньку, а Архип - про сестричку. "Але поки не вагітна. Як Бог дасть. Ми з Сергієм вже працюємо над цим питанням. Серьожа дуже хороший батько, коли Архип з'явився на світ, чоловік був присутній при пологах. Сподіваюся, що наші мрії про дочку збудуться".

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова схудла завдяки спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути