середа, 06 березня 2013 11:07

"Настя і Єва Бушміна заспівають разом тільки через мій труп" - Потап

Настя Каменських відпочивала на Кубі в самоті. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Мені ніхто не потрібен. Насправді я сама і в кіно ходжу. Я люблю сама знаходитися. Це правда. Я сказала, що я не хочу нікого, ніяких друзів. Мені пропонували взагалі поїхати в інше місце величезною компанією. Я хотіла отримати задоволення. Я теж писала пісні, насправді", - поділилася Каменських.

За словами співачки, вона зараз мало з ким спілкується.

"Взагалі у мене немає нікого зараз, ніяких подруг. Бо через мою роботу у мене не вистачає на них абсолютно часу. Ні на яких подруг. І всі зайняті своїми справами. У кожного своє життя. Кожен прагне чогось добиватися. Я тут подумала з жахом, що я перестала з усіма спілкуватися", - зізналася Настя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найприкріше, коли Настя по-справжньому завагітніє, ніхто не повірить" — Потап

Між тим Каменських не збирається записувати дует зі своєю подругою Євою Бушміною.

"Я не можу прийти з таким проханням до Потапа. Це дуже нерозумно і по-дитячому прийти і сказати: "Чуєш, я піду і заспіваю там з однією подружкою". Це неправильно. Так не буває. І я не можу собі навіть дозволити так підійти", - підкреслила вона.

"Настя дружить не тільки з Євою Бушміною. Настя дружить з усякими мужичками: зі спортсменами, політиками. Так що, їй треба ходити з ними за ручку і робити на цьому піар? В даному випадку Єва Бушміна - починаюча артистка, колишня учасниця "ВІА Гри". Є "Потап і Настя" - проект. Просто всьому свій час. Напевно настануть часи, можливо, коли Єва Бушміна разом з Анастасією Каменських заспівають разом пісню. Але це все станеться тільки через мій труп", - додав від себе Потап.

Зараз ви читаєте новину «"Настя і Єва Бушміна заспівають разом тільки через мій труп" - Потап». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути