вівторок, 04 грудня 2012 14:59

"Вони пишаються своєю дитиною" - батькам Насті Каменських сподобалася її еротика

"Вони пишаються своєю дитиною" - батькам Насті Каменських сподобалася її еротика
За словами співачка, у неї сучасні батьки Фото: smi.dp.ua

Настя Каменських не шкодує, що нещодавно знялася в еротичній фотосесії. Співачка вважає, що будь-які відгуки йдуть на користь артистові. Про це вона розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Як вчив мене мій друг і мій продюсер, негативні чи позитивні відгуки, не важливо, головне, щоб не ставилися до тебе байдуже. Тож мені подобається, що люди щось перемелюють, порівнюють мене нескінченно з кимось. Круто! Спасибі велике, друзі, що ви це обговорюєте, що ви про мене пам'ятаєте, бачите, знаєте і я вам подобаюся. Все одно знаю, що подобаюся", - підкреслила вона.

За словами співачки, її батькам сподобалася її відверта зйомка.

"У мене сучасні батьки. Вони мене підтримують. Це не порнофотосессія. Це еротика. Це дуже красиво. Вони пишаються своєю дитиною", - зазначила Каменських.

Також співачка зазначила, що на еротичну фотосесію її відправив її продюсер і колега Потап. А от штрафи він до неї не застосовує.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Насті Каменських не вдягнули труси для нової фотосесії

"Я думаю, що якби я зробила щось занадто хворе на голову, то це був би не штраф, це була б серйозна розмова, як мінімум", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Вони пишаються своєю дитиною" - батькам Насті Каменських сподобалася її еротика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути