понеділок, 08 жовтня 2012 17:11

Настя Каменських не хоче весілля

Настя Каменських не хоче весілля
Співачці не подобаються всі ці заходи Фото: glamurchik.tochka.net

Настя Каменських рік тому прийняла рішення, що вона не хоче собі весілля. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я бачила мільйон весіль. Ми виступаємо на весіллях. Я весь час бачу весілля, білі сукні. І я колись, це було рік тому, прийняла рішення, що я не хочу собі ніякого весілля", - зазначила Настя.

Між тим співачка зізналася, що їй подобається бувати на весіллях її подруг.

"Тому що ті люди, які знаходять свою половинку і щасливі - це найголовніше. А весілля та заходи - все це фігня", - підкреслила Каменських.

Між тим, співачка пояснила, чому, на її думку, їй постійно приписують вагітність.

"Чекають всі, коли я вийду заміж, коли я буду вагітна, з якоюсь ще передісторією божевільною. Бо, наскільки мені відомо, в жовтій пресі я номер один у списку. Бо я легко доступний артист. Я ходжу без охорони, без водіїв. Ходжу собі по супермаркету, по ринках, куди завгодно", - підкреслила вона.

Каменських також розповіла, що вона вже скинула недавно набрані кілограми. За словами співачки, Потап ніколи не підтримує її в прагненні схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Потапа не ревнує його до Насті Каменських

"Я дуже прошу. Тому що, коли я сиджу на дієтах, Потап чомусь принципово сідає і жере переді мною якісь пельмені. Він не підтримує мене, ніколи", - поскаржилася артистка.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських не хоче весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути