вівторок, 08 лютого 2011 12:34

Наречена принца Вільяма на вінчання вдягне повністю закриту сукню

Наречена принца Вільяма на вінчання вдягне повністю закриту сукню

Наречена британського принца Вільяма Кейт Міддлтон в день весілля, призначеного на 29 квітня, змінить дві сукні, її вбрання під час вінчання в Вестмінстерському абатстві буде скромним і повністю закритим.

Про це розповів відомий британський художник-модельєр і стиліст Брюс Олдфілд, який, як вважають, у повному секреті створює зараз весільне вбрання для Кейт.

У Олдфілда одягалася мати принца Вільяма, покійна принцеса Діана. Британська преса написала, що саме він пошиє сукню для Кейт Міддлтон після того, як мати і сестра нареченої відвідали його лондонський бутик, який розташований поруч із його студією весільних суконь.

Кейт заявляє, що буде тримати будь-яку інформацію про свою вінчальну сукню в секреті.

Церемонія одруження Вільяма і Кейт буде транслюватися в прямому ефірі по всьому світу.

За словами модельєра, наречена, яка з часом повинна буде стати британською королевою, не може з'явитися на церемонії у вбранні, котре хоча б частково відкриває руки, плечі або ноги.

"Я впевнений, що сукня буде скромною в сенсі її закритості, саме так і має бути, - сказав Олдфілд. - Вона матиме рукави, це обов'язково. Ви не можете прийти в Вестмінстерське абатство в сукні без бретельок. Вона має відповідати величі храму" .

На його думку, як і на принцесі Діані під час весілля з принцом Чарльзом у 1981 році, на Кейт під час одруження буде вінчальна фата.

Олдфілд розповів, що для урочистої вечері наречена змінить сукню на іншу, менш строгу.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Наречена принца Вільяма на вінчання вдягне повністю закриту сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути