Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2021 16:11

Наомі Кемпбелл у 50 років, а Віктор Павлік - у 55: хто із зірок стали батьками 2021-го
11

Днями зіркове подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов хрестили сина Данила. Батьками вдруге стали 19 серпня. Пара виховує ще сина 4-річного Івана. А телеведуча може називатися багатодітною матір'ю. Осадча має ще дорослого сина Іллю від попереднього шлюбу з Олегом Поліщуком.

У кого ще із зірок з'явилися на світ діти цьогоріч, розповідає Gazeta.ua.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Американська модель Емілі Ратаковскі народила первістка, а ведуча Катерина Осадча і співачка Анастасія Приходько стали багатодітними матерями
Американська модель Емілі Ратаковскі народила первістка, а ведуча Катерина Осадча і співачка Анастасія Приходько стали багатодітними матерями

Зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі стала матір'ю вдруге ще на початку року. Народила доньку Лілі 8 січня від коханого, ім'я якого тримає в таємниці. Пара також виховує 7-річну Лару від колишнього чоловіка турецько-німецької акторки.

Американська модель Емілі Ратаковскі народила первістка 8 березня. Батьком сина Сільвестра Аполло є актор і продюсер Себастьян Бір-Макклард.

Новиною про те, що стала матір'ю, приголомшила співачка Анастасія Приходько. 25 березня народила сина Луку від другого чоловіка Олександра. Подружжя має 6-річного Гордія.

Співачка ретельно приховувала вагітність, а про пологи поділилася лише в квітні. Як зізнавалася Приходько, тримала це в таємниці, бо хвилювалася, чи зможе народити в 33 роки. Також виконавиця виховує доньку 11-річну Нану від попередніх стосунків.

Телеведучий Сергій Притула 25 травня став багатодітним батьком. Дружина Катерина подарувала коханому доньку Стефанію. Пара виховує спільну доньку Соломію. А також у Притули є син Дмитро від колишньої.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вдруге стали батьками 19 серпня
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy
Американська модель Емілі Ратаковскі народила первістка 8 березня
Новиною про те, що стала матір'ю, приголомшила співачка Анастасія Приходько. 25 березня народила сина Луку
Телеведучий Сергій Притула 25 травня став багатодітним батьком. Його дружина Катерина подарувала коханому доньку Стефанію
Сенсацією стало те, що американська топмодель Наомі Кемпбелл уперше стала матір'ю в 50 років

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємне весілля, триденне свято й церемонія серед Карпат: хто із зірок одружився 2021-го

Сенсацією стало те, що американська топмодель Наомі Кемпбелл уперше стала матір'ю в 50 років. Її донька народилася в травні. Однак хто батько і як саме вона з'явилася на світ, невідомо. Деталями особистого життя Кемпбелл воліє не ділитися. Шанувальники моделі припускають, що вона всиновила немовля або звернулася до сурогатної матері.

4 червня в онука королеви Великої Британії Єлизавети II принца Гаррі та його дружини Меган Маркл народилася донька Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор. Подружжя стало батьками вдруге. Лілібет посіла восьме місце в черзі на королівський престол Великої Британії.

Зірка супергеройської стрічки "Диво-жінка" Ґаль Ґадот народила третю дитину наприкінці червня. Доньку від бізнесмена Ярона Версана назвали Даніелою. Пара також виховує 9-річну Альму й 4-річну Маю.

Учетверте став батьком артист Віктор Павлік у 55 років. Дружина й концертна директорка Катерина Реп'яхова подарувала чоловікові сина Михайла 15 червня. Від першої дружини Ліди Павлік має сина Олександра, від другої - Христину. Син Павло, якого співаку народила третя дружина Лариса Созаєва, помер торік - він тривалий час боровся з раком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерські сварки і зради одного з найбагатших чоловіків світу: які зіркові пари розпалися 2021-го

У героя реаліті "Холостяк-9" Нікіти Добриніна та його обраниці Даши Квіткової з'явився первісток у липні. Блогерка народила сина Лева.

Співачка Брітні Спірс рідко показує фото із синами 16-річним Шоном Престоном і 15-річним Джейденем Джеймсом. Аргументує тим, що діти вже дорослі й вона не може публікувати знімки без їхньої згоди.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл у 50 років, а Віктор Павлік - у 55: хто із зірок стали батьками 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути