Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2010 16:15

Нагорний взяв під опіку Міку Ньютон

Нагорний взяв під опіку Міку Ньютон

Київський бізнесмен Тимофій Нагорний став продюсером співачки Міки Ньютон.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили у прес-службі Нагорного.

"Міка Ньютон запропонувала Тимофію співпрацю ще 8 місяців тому, коли у неї почалися проблеми з Юрієм Фальосою. Тимофій все обдумав і вирішив їй допомогти", - сказала піар-менеджер бізнесмена.

"Мені давно подобається творчість Міки Ньютон і я вирішив їй допомогти. Недавно провів переговори з її колишнім продюсером Юрієм Фальосою. Я перекупив у нього права на пісні Міки і надалі буду їй допомагати у роботі. Ми з нею давно співпрацюємо. Вона завжди підтримувала благодійні акції, які я організовував. Разом з нею побували у багатьох українських інтернатах, підтримували ВІЛ-інфікованих дітей з Макіївки, зустрічалися з дітьми-сиротами із Боярки. Мій стиль роботи близький їй за духом, тому я впевнений в успіху подальшої роботи", - додав Тимофій Нагорний.

Наступного року Міка Ньютон збирається представляти Україну на пісенному конкурсі "Євробачення".

"Я вірю, що наша співпраця буде успішною. Мені була потрібна людина, яка б допомогла мені виступити на Національному відборі до пісенного конкурсу "Євробачення". Зараз для мене найголовніше – перемогти у фіналі. Руслан Квінта на прохання Тимофія вже пише для мене нові пісні. Так що у нас ще все попереду", - поділилася Міка Ньютон.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний взяв під опіку Міку Ньютон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути