четвер, 08 квітня 2010 12:21

Міка Ньютон повернулась під крило Фальоси

Міка Ньютон повернулась під крило Фальоси

Співачка Міка Ньютон вирішила знову працювати зі своїм колишнім продюсером Юрієм Фальосою.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив сам продюсер.

"У неї склалася складна ситуація - немає ані пісень, ані помічників, - розповів Фальоса. - Зараз ведемо переговори. Міка хоче, щоб я знову їй допомагав. Тепер ми будемо працювати з нею за агентською угодою. Міка сама себе продюсуватиме, а я буду їй допомагати".

Нагадаємо, що торік Міка Ньютон заявила про розрив стосунків з Юрієм Фальосою. Подейкують, що сильна сварка між Мікою та Юрієм виникла через рішення співачки заручитися з її бойфрендом – німецьким співаком Саймоном Новскі.

"Тоді мене сильно здивувало її рішення. Мотивацію свого рішення вона мені й досі не пояснила. Міка хотіла спробувати себе в ролі продюсера. Думала, їй вдасться створити новий образ і репертуар. Та в неї нічого не вийшло", - підкреслив екс-продюсер Ані Лорак.

Міка Ньютон стверджує, що ініціатором поновлення стосунків був Юрій.

"Юрій давно пропонував мені повернутися. Він телефонував, а я упиралася і не погоджувалася. А потім я подумала і вирішила - чому б і ні? Сценічне ім"я Міка Ньютон залишилося за мною, а от права на пісні належать йому, я не можу нічого з цим зробити. Просто зрозуміло, що сваритися нерозумно. Тепер ми будемо працювати за агентською угодою. У ній будуть прописані всі етапи нашої співпраці", - зазначила співачка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон повернулась під крило Фальоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути