четвер, 15 березня 2012 09:30

Надія Мейхер-Грановська народила в Києві доньку

Надія Мейхер-Грановська народила в Києві доньку

Одна з найгарячіших солісток дівочого колективу "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська вдруге стала мамою. У виконавиці народилася дочка.

Пологи у співачки почалися ще в середу ввечері. Надія Грановська народжувала в одній з центральних київських клінік. Хоча виконавиця та її цивільний чоловік, бізнесмен Михайло Уржумцев, розглядали варіант пологів у Москві.

"І мама, і дитина почуваються добре. Пологи пройшли без ускладнень. Дівчинка здорова, найближчим часом Надію з донькою будемо відпускати з клініки", - поділився співробітник пологового будинку.

Поки невідомі ані параметри малятка, ані як щасливі батьки її назвали.

За пару тижнів до пологів в Київ до Надії приїхала її мама і сестра, щоб допомагати на перших порах з немовлям, а вже напередодні пологів до України прилетів і Уржумцев, який до цього в Києві був наїздами. Зараз новоспечений батько з нетерпінням чекає виписки Грановської і дочки.

Нагадаємо, вагітність Надії Мейхер була незапланованою. Сама співачка ретельно приховувала свій цікавий стан. Однак все відкрилося ще в середині жовтня, і Грановській довелося поділитися: "Мій нинішній стан - настільки інтимна річ ... Ось радість несподівана ... Я вважаю, що можу собі дозволити залишити щось і для себе. Так що мій відхід з групи "ВІА Гра" був незапланованим. Я прийняла це рішення тільки тоді, коли дізналася про свій стан".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Надії Мейхер кинув вагітну співачку

Протягом усього терміну вагітності Грановська явно насолоджувалася своїм станом. Папараці примудрилися зняти співачку в Києві під час прогулянки по дитячих магазинах. Однак не все було гладко для Надії. Буквально за кілька тижнів до пологів вона серйозно посварилася з Михайлом Уржумцевим і навіть, за чутками, виникла загроза викидня. Нібито під час УЗД Михайло був незадоволений статтю дитини. Тоді Грановська на нервовому грунті лягла в лікарню на збереження. Але, судячи з того, що Уржумцев прилетів до Грановської до Києва ще до пологів, свідчить про примирення пари.

Зараз ви читаєте новину «Надія Мейхер-Грановська народила в Києві доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути