понеділок, 28 липня 2008 17:15

На яких автомобілях приїжджають до Тимошенко її соратники (ФОТО)
5

Два 'Майбахи' під вікнами Тимошенко
'Майбах' Хорошковського
'Майбах' Гайдука
Фотограф спіймав Гайдука, коли той сідав у свій 'Майбах' під стінами Кабміну
'Майбах' Гайдука кольору баклажана
Якщо після Майдану було модно казати про відділення влади від бізнесу, то тепер над цими наївними помислами прийнято сміятися.

Нещодавно кореспондент ТаблоID побачив під будинком уряду мільйон євро натурою.

На ґанку перед офісом Тимошенко стояли два залізних красеня - автомобілі "Maybach", які зазвичай замовляють собі арабські шейхи та російські олігархи.

Ще декілька років тому "Maybach" у Києві був рідкістю. На ньому їздили Леонід Черновецький і Григорій Суркіс. Але тепер "Майбахи" - це вже буденність української столиці.

Судячи з фото, до Тимошенко приїхали одночасно два власника "Майбахів". Цими автомобілями користуються найближчі соратники української прем"єрки.

Як виявилося, один з "Майбахів", той, що на фото ліворуч, належить голові митної служби Валерію Хорошковському, який також вважається власником телеканалу "Інтер".

А той "Майбах", що праворуч, возить містом керівника групи радників прем"єра і співвласника "Індустріального союзу Донбасу" Віталія Гайдука. Ця машина значиться за "Українською гірничо-металургійою компанією".

Як розповіли в компанії "Автомобільний дім "Україна", яка є дилером "Майбахів", мінімальна вартість Майбаху в 62 кузові складає 550 тисяч євро, а реальна, з урахуванням усіх наворотів, зашкалює за 600 тисяч євро, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «На яких автомобілях приїжджають до Тимошенко її соратники (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути