пʼятниця, 24 вересня 2010 12:56

На весіллі у "Міс України" Ван Дамм підробляв офіціантом

"Міс Україна - 2010" Катерина Захарченко зіграла в новому фільмі Жан-Клода Ван Дамма "Weapon". Українській красуні дісталася роль нареченої російського мафіозі. Ван Дамм зіграв роль офіціанта на їх весіллі. Зйомки проходили в Бухаресті.

"Після фіналу "Міс Україна" мені прийшла СМСка, англійською, з іноземного невідомого номера" - розповіла Захарченко. - "Привіт! Вітаю з перемогою! Я вже домовився з комітетом і хочу запросити тебе зіграти в моєму фільмі, але не знаю, коли ти вільна". І все. Ніякого підпису. Я не відповіла. Через три години прийшла ще одна СМСка, коротка: "Ж.. К. Ван Дамм".

За її словами, на наступний день Жан Клод передзвонив і розповів, що пропонує їй роль нареченої російського мафіозі. Захарченко погодилася.

"До дводенної поїздки в Бухарест потрібно було підготуватися - знайти відповідну весільну сукню. Тому що чекати в Румунії, поки стилісти зйомок підберуть наряд правильного фасону мого розміру, я не могла - до  Міс світу" залишилося менше двох тижнів і кожен день був розписаний по хвилинам ", - додала перша красуня України.

За сукнею Катя відправилася в салон Stella Shakhovskaya, де підібрала відповідне до нагоди вбрання: пишна сукня, розшита камінням та бісером.

Знімальна група "Weapon" від сукні прийшла у захват: "Саме така має бути на російській весіллі!".

При цьому на своє весілля "Міс Україна" хоче зовсім інше вбрання.

 

"Я мрію про весілля на березі моря, - заявила Захарченко. - Шум прибою, теплий пісок, гарний вечір. Для такого підійде щось скромне, стримане, без прикрас і пишних спідниць".

Зйомки хвилинного епізоду тривали 10 годин. Весь цей час актори сиділи перед щедро накритим столом, але до ковбас і різноманітної їжі торкатися не могли.

"Трішки, звичайно, зголодніла", - прокоментувала Катерина.

За сюжетом Захарченко, наречена російського мафіозі, говорить тост, у якому дякує всіх друзів і зізнається в любові до своєї сім'ї, в тому числі, до тата. Через декілька хвилин "тата" холоднокровно вбиває офіціант Ван Дамм, який раніше спокійно розливав гостям вино.

"Перший раз коли хлинула бутафорська кров, було страшнувато. Раз на четвертий - було вже смішно, довелося відвертатися від камери, - додала Захарченко.

Gazeta. ua

Зараз ви читаєте новину «На весіллі у "Міс України" Ван Дамм підробляв офіціантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути