Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2011 10:53

На весіллі Кейт Мосс гостей супроводжуватимуть трансвестити
8

Британська топ-модель Кейт Мосс найняла команду трансвеститів на своє весілля з гітаристом групи Kills Джеймі Хінсом. За задумом нареченої, ці епатажні учасники урочистості будуть супроводжувати гостей церемонії.

"Кейт найняла трансвеститів, аби вони проводжали гостей до туалету і назад на свої місця. Вони будуть дуже високими, на величезних підборах. Кейт планує, що гості будуть з ними фотографуватися", - розповів близький знайомий пари.

Також він додав, що на весіллі Мосс і Хінса будуть танцівниці, набори для переодягання і величезна піраміда з шампанського. Раніше закохані оголосили список бажаних подарунків на весілля, а також попросили гостей принести водяні пістолети.

Одруження Кейт Мосс і Джеймі Хінса відбудеться 1 липня, в ролі подружки нареченої виступить 8-річна донька моделі Ліла. Модель жартує, що вона буде найзнаменитішою з усіх Кейт, які вийдуть заміж в 2011 році, обійшовши навіть наречену принца Вільяма Кейт Міддлтон.

Джеймі Хінс зробив пропозицію своїй коханій, коли вона найменше на це чекала. Він запитав, чи вийде вона за нього заміж, вже в ліжку, коли Кейт вимкнула в кімнаті світло, готуючись до сну. Гітарист встав перед Мосс на одне коліно, тримаючи в руках дорогоцінну вінтажну обручку 1920 року, котра коштує десятки тисяч фунтів. Справжній романтик Джеймі також підтримав традицію в питаннях сватання. До розмови з Кейт він попросив її руки у батьків супермоделі. Близькі друзі пари стверджують, що майбутнє подружжя просто створене одне для одного.

Забавно, але нетерплячі журналісти Кейт і Джеймса одружили ще минулого року. ЗМІ повідомляли, що скромна церемонія пройшла в невеликій церкві на острові Сицилія в колі близьких друзів і родини. Підготовка до торжества трималася в суворій таємниці, щоб уникнути розголосу в пресі.

Музикант і модель не приховують, що хотіли б завести дітей. Мосс одного разу мало не зв'язала себе узами шлюбу - з видавцем Джефферсоном Хеком. Вона навіть народила від нього дочку у вересні 2002 року.

"Її дочка Ліла натякає мамі, що хоче рідного братика. Джемі теж мріє вже стати батьком, - розповідає друг сім'ї. - Поступово і Кейт дозріла для народження другого малюка і зробила перший крок на шляху до цього процесу - відмовилася від шкідливих звичок".

Мосс почала щодня приймати фолієву кислоту, відому як вітамін B9, яка підвищує шанс зачаття і допомагає вигодувати здорову дитину. Також супермодель вживає й інші вітаміни.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі Кейт Мосс гостей супроводжуватимуть трансвестити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути