пʼятниця, 01 квітня 2011 11:20

Кейт Мосс одягла для Harper's Bazaar сукню покійного МакКвіна

Кейт Мосс віддала данину пам'яті Александру МакКвіну, з'явившись на сторінках Harper's Bazaar в кутюрній сукні з органзи з колекції модельєра 2006 року. Модель, до речі, вже приміряла це запаморочливе вбрання - під час показу її голограма прикрасила подіум.

На обкладинці Мосс позує у вбранні іншого дизайнера, але того ж бренду - на ній біла сукня Alexander McQueen з дебютної колекції Сари Бертон. В інтерв'ю журналу Кейт розповіла як познайомилася з МакКвіном.

"Я пам'ятаю це досить розмито, тоді у мене було багато показів. Я навіть не пам'ятаю точно, яким був мій перший показ McQueen! Але точно пам'ятаю його перше шоу у Нью-Йорку. Йшов проливний дощ, гості чекали зовні, і я сказала йому : "Лі, ти зобов'язаний пустити Анну Вінтур під дах!". Але йому було все одно. Всі були рівні", - згадала модель.

"Навколо Лі завжди було багато тиску, але ми постійно сміялися. Він був мені близьким і дорогим другом. Я дуже за ним сумую", - підкреслила Мосс.

Крім того, модель розповіла, що дизайнер нерідко дарував їй свій одяг. Якось раз вона прийшла до нього в гості, щоб віддати різдвяний презент, а він вручив їй кілька своїх суконь, сказавши, що "вони повинні бути у неї".

"Він подарував мені чорну сукню і хутро, в якому я була на його похороні. Перед похороном я ходила по гардеробній, думаючи, що вдягти. Тепер я розумію, у нього було щось на зразок передчуття", - зазначила вона.

За словами Кейт Мосс, її завжди захоплювало те, що Олександр МакКвін наділив жінок владою, при цьому залишивши їх крихкими і беззахисними.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс одягла для Harper's Bazaar сукню покійного МакКвіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути