четвер, 23 березня 2017 12:36

На концерті Олегу Виннику повернули зниклу прикрасу
12

Олег Вінник
Фото: Прес-служба
Олег Вінник
Олег Вінник
Олег Вінник
Олег Вінник

Співак Олег Винник відправився в масштабний гастрольний тур, в рамках якого презентує програму "Моя душа ..." в великих обласних центрах і невеликих містах.

На концерті в Дніпрі до Олега Вінника підійшла прихильниця і вручила невелику коробочку. У ній виявилася біла троянда, на якій лежав кулон, загублений співаком під час його осіннього туру. У артиста прямо на сцені порвався ланцюжок. Незважаючи на старанні пошуки, кулон ручної роботи так і не знайшовся. Як пізніше розповіла дівчина, в той вечір вона сиділа в першому ряду і вже після концерту з подивом виявила коштовність у своїй сумці. Співак був дуже радий сюрпризу і подякував за повернення пропажі.

Артиста раніше зустріли Полтава, Харків, Кривий Ріг, Запоріжжя та Дніпро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник влаштував діскотетку 1980-х у Палаці Україна

Заради шоу артист привіз з собою три фури зі світловою і звуковою апаратурою, а також величезними світлодіодними екранами, що заповнюють всю площу сцени. Кожна пісня супроводжувалася відео і світловими ефектами.

У нову концертну програму увійшли головні хіти Олега Винника "Плен", "Вовчиця", "Счастье", "Не ты", "Нино", "Здравствуй, невеста", а також 6 абсолютно нових композицій. Одна з них - жива і мелодійна "Тай-Тай" українською мовою, яку співак присвятив своїй бек-вокалістці Таюне.

Всеукраїнський тур "Моя душа ..." охопить понад 20 міст. У найближчі тижні Олег Винник порадує концертами жителів Львова, Новояворівська, Червонограда, Володимира-Волинського, Рівного та Білій Церкві

Зараз ви читаєте новину «На концерті Олегу Виннику повернули зниклу прикрасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути