понеділок, 06 березня 2017 15:29

Олег Винник влаштував дискотетку 1980-х у Палаці Україна
7

Олег Винник та Кевін Маккой
Фото: Прес-служба
Олег Винник та Кевін Маккой
Бек-вокалістка Олега Винника
Олег Винник
Олег Винник

Співак Олег Винник презентував концертну програму "Моя душа ..." в Палаці Україна і оголосив про старт великого гастрольного туру.

Разом з суперхітами "Счастье", "Вовчиця", "Плен", "Нино" в цей вечір прозвучали 6 абсолютно нових композицій, які Винник написав спеціально для київського виступу.

Після кожної пісні біля сцени з'являлася черга з вдячних слухачок, які несли букети артисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник в день народження зважився на стрибок з літака

"Найбільше подобається пісня"Невеста", вона асоціюється зі мною, коли я теж була нареченою. Я не орієнтуюся на афіші, а шукаю музику в інтернеті і мені подобається те, про що співає Винник. Його очі, погляд передають енергію. Він дарує жінкам ті емоції, які їм так подобаються. Прийшла на концерт без квітів, але в антракті купила йому букет, захотіла зробити приємне, навіть, якщо він мене не помітить. Його пісні запальні, а ліричні композиції життєві ", - розповідає одна з шанувальник, Олена Черепанська.

"Подобаються всі його пісні, дуже життєві. Лікую дитину маленьку онкохвору і пісні Винника надихнули мене жити. Вперше на його концерті. Його пісні від душі. Сподіваюся він співає про те що відчуває", - говорить інша слухачка Пономарьова Інна.

Над створенням шоу працювали досвідчені інженери і дизайнери. Спеціально для концерту була розроблена унікальна сценографія.

Було встановлено 630 світлових приладів, два бічних і величезний світлодіодний екран для трансляції відеоряду шириною 27 і висотою 7,5 метрів. Для реалізації шоу світового рівня в палаці "Україна" змонтували багаторівневу сцену з трьома подіумами для виходу артиста до глядачів. Більше 60 тонн світла і звуку загальною потужністю 700 кВт зробили шоу Олега Винника унікальним і незабутнім!

Концерт стартував з нової роботи "Соло", після якої музикант привітав глядачів і привітав усіх з настанням весни. Протягом всього виступу Олег Винник активно спілкувався з публікою, багато жартував і заряджав зал своєю енергетикою.

Приємною несподіванкою для публіки стала поява на сцені спеціального гостя - Кевіна Маккоя. Екс-соліст євродиско-групи Bad Boys Blue виконав знаменитий хіт 80-х "You're Woman". А після підніс киянам спеціальний подарунок, підготовлений спільно з Олегом - прем'єру пісні "Юний ангел", яка є кавер-версією суперхіта групи Bad Boys Blue - Pretty young girl. Музиканти виконали композицію дуетом .

В кінці вечора артист розкрив карти про свій новий трек з жіночим ім'ям, назву якого приховував до останнього моменту.

"Я розповідав, що з'явилася ще одна пісня з дівочим ім'ям і всі намагалися мене всіляко розколоти, що ж це за ім'я. Що ж, знаєте, у нас в колективі і на сцені одна дівчина ... Я думаю ви вже здогадалися, тоді слухайте ! ", - представив артист живу і мелодійну конкурентку" Ніно "- трек" Тай-Тай ", присвячений бек-вокалістці Таюне. Під овації залу співак двічі виходив на біс.

7 і 8 березня Олег Винник дасть ще два сольних концерти в київському Палаці Україна. Далі шоу "Моя душа ..." буде представлено у всеукраїнському турі співака, який охопить понад 20 міст.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник влаштував дискотетку 1980-х у Палаці Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути