середа, 04 листопада 2015 11:07

Музиканти Apocalyptica особисто запросили українців на свій концерт

Автор: Прес-служба
 

Музиканти гурту Apocalyptica запросили українців на свій концерт, який відбудеться 1 грудня. Учасники колективу записали тепле відеозвернення.

"Привіт Україно! Це Apocalyptica і ми неймовірно раді, що гратимемо у Києві на початку грудня. Чекаємо на всіх вас"

Нагадаємо, фінські музиканти Apocalyptica приїдуть до Києва з новим альбом Shadowmaker. Культова група відвідає Україну вперше після 2011 року, тоді музиканти грали для української публіки з програмою 7th Symphony. І ось, новий довгоочікуваний концерт відбудеться 1 грудня в клубі Stereo Plaza!

Apocalyptica - це надзвичайне поєднання метал музики і віолончелей з яскравим виразним вокалом. Група прославилася кавер версіями на легендарні пісні метал-груп: Metallica, Rammstein, Slipknot та інших флагманів в музиці. Незважаючи на це, талановиті віолончелісти домоглися більшого визнання, записуючи свої власні пісні і успішні альбоми, з багатомільйонними тиражами і нагородами.

У березні 2015 Apocalyptica презентувала новий кліп на пісню Cold Blood з нового альбому Shadowmaker, який буде презентовано 20 квітня. Нова робота групи стане послідовником релізу 7th Symphony, достигнули другій позиції у фінському чарті. У роботі над новим матеріалом брали участь Гевін Россдейл з Bush, Брент Сміт з Shinedown, Лейсі Штурм з Flyleaf і Джо ДюПлантьє з Gojira.

Концерт у Києві стане гідним продовженням 7-й Симфонії і прекрасним передоднем Нового року. Не пропустіть концерт Apocalyptica 1 грудня в Stereo Plaza!

Зараз ви читаєте новину «Музиканти Apocalyptica особисто запросили українців на свій концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути