Ексклюзиви
вівторок, 24 жовтня 2023 10:03

Мозгова публічно принизила виконавця Shumei: яка причина
3

Shumei виконав пісню Миколи Мозгового без дозволу
Фото: instagram.com/shumei.music
Shumei виконав пісню Миколи Мозгового без дозволу
Shumei виконав пісню Миколи Мозгового без дозволу

Український співак Shumei на одному з концертів заспівав композицію Миколи Мозгового "Минає день, минає ніч". Як відомо, права на цей трек належать його дочці Олені.

У своєму Facebook жінка бурхливо відреагувала на те, що артист виконав пісню без дозволу. Крім цього, розкритикувала його музичні здібності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський запропонував Кондратюку угоду: які умови

"Не знаю хто це, але молодому поколінню видно не казали, що кожна пісня має авторські права і для публічного виконання їх потрібно отримати. Ніколи не розуміла, навіщо співати те, що недосяжно для твоїх вокальних можливостей... як то кажуть "не по Хуану сомбреро", - написала Мозгова.

Shumei - молодий український артист, який виконує треки українською й став популярним з початком повномасштабного вторгнення. Співак вже встиг записати дует з Артемом Пивоваровим, Златою Огнєвіч й навіть отримав дозвіл від Тіни Кароль на переспів її хіта "Вище хмар". Творчість артиста відгукується як молоді, так і старшому поколінню. Тож кліпи на його треки збирають мільйони переглядів та сотні тисяч лайків. Найпопулярніші пісні Shumei: " Біля тополі ", "Буревіями", "Пробач", "Тривога" та інші.

Зараз ви читаєте новину «Мозгова публічно принизила виконавця Shumei: яка причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути