середа, 25 січня 2012 17:30

Монро краде в ресторанах посуд

Монро краде в ресторанах посуд

Травесті-діва Монро часто бере з ресторанів бокали та попільнички. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"От недавно хотіла попросити, щоб мені подарували якісь класні бокали. А потім подумала: "Та на фіга вони мені? На якомусь бенкеті візьму їх із собою". Я так часто роблю, як і всі. То попільнички, то бокали. Недостачу потім списують на "бой посуды". Востаннє крала бокал 6 січня. Мене погано обслужили. А нє не так. Ми в шостій ранку замовили собі коктейлі, але я не випила, бо вже не влізло. І я свиснула великий бокал. Це було випадково, бо зі мною була велика сумка. Наступного дня сказала про це власнику ресторану. Він так ржав, бо до цього я винесла в нього форму для морозива. Вона така красива, як була при Радянському Союзі, на залізній ніжці. Знаю, що в них їх було шість штук. Тепер п'ять. Зараз їм з неї горішки", - зізналася Монро.

Цьогоріч артистка планує розширятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день народження Монро подарували 6 тисяч гривень на iPad

"Насправді в мене так багато того барахла, що вже нікуди ставити. Але нічого, цього року планую розширятися. Купуватиму сусідню квартиру. Ще мені подобається будинок навпроти, де я часто бігаю. Але мені не подобається, що там 20 поверхів і ходить дуже багато людей. Я не хочу зі всіма зустрічатися. Мені подобається мій будинок, хоч баби досі перешіптуються, що вічно кудись ходжу і сплю до обіду", - зазначає травесті-діва.

Зараз ви читаєте новину «Монро краде в ресторанах посуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути