Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 15:52

Монро переконує, що чоловіка не втримаєш походами до салонів краси

Монро переконує, що чоловіка не втримаєш походами до салонів краси

Необов'язково ходити по салонах краси, щоб втримати чоловіка. Про це Gazeta.ua розповіла травесті-діва Монро.

"Думаєте, чоловіка варто тримати, ходячи по салонах? Ну, тримайте, якщо ви не впевнені в собі. Краще бути реалізованою і тоді він буде вас поважати. І навіть якщо буде зраджувати, то робитиме це красиво. А взагалі зараз залишилось мало незайнятих чоловіків. Тобто тих, кому ще не нав'язали другу половинку. Бо гроші йдуть до грошей", - зауважила Монро.

Але в народі різне поняття догляду за собою.

"Можна і не ходити в салони, але все одно гарно виглядати. Це вже культура, яку прищеплюють батьки. Треба з дитинства казати, що манікюр це правильно, а підпилені нігті це вже добре. І не варто робити божевільні ліпки на нігтях, щоб бути супермодним. Краще влаштувати собі розвантажувальні дні або поїсти правильні страви, типу каші і овочів на пару. Це корисніше для зовнішності", - радить травесті-діва.

А все решту, дорогі салони та ресторани, за словами Монро, казки для приїжджих.

"Салони, як і дорогі ресторани, відкривають дружини багатих чоловіків. І щоб могли чимось зайнятися. Повірте, там черга не стоїть і запис туди не на рік вперед", - підкреслює Монро, яка цього літа так і не побувала у відпустці.

"Три дні була в Ялті, працювала. Мало із нудьги не здохла, не люблю мертво валятися на пляжі. Тому єдиною розвагою там було фотографування страв в ресторані. Подачу, декор. А потім викладала знімки у Твітер і підписувала. Це не для мене. Ще в Одесі була три дні. Так пила там багато, що сто разів пошкодувала, що поїхала. Ще збираюсь в Грузію, але не факт, що поїду. Зараз маю багато роботи. Почала нарешті записувати свої пісні. Але не кажіть на мене співачка. Я виконавиця. До співачки мені ще як до неба раком. Вже записала дві пісні. В мене от вечірка намічається з цього приводу, але де не скажу. В цьому році вирішила оригінально її відзначити. Це буде камерна вечірка в невеликому караоке-клубі на 30 людей. Але вже бажаючих маю 204", - поділилася Монро.

Зараз ви читаєте новину «Монро переконує, що чоловіка не втримаєш походами до салонів краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути