пʼятниця, 29 квітня 2011 20:28

Монро не ходить в церкву і є арелігійною

Монро не ходить в церкву і є арелігійною

Монро не ходить в церкву і є арелігійною. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua. "Відкрию вам таємницю, що до церкви не ходжу, бо я арелігійна абсолютно. Я вірю в інші сили, вірю у свою справедливість, у Всесвіт, у вищий розум. Але водночас розумію, що церква — це остання надія для людей. Якщо є безвихідна ситуація, то люди звертається куди — до Бога. І це їх рятує, це така собі терапія. В мене терапія інша", - зазначила травесті-діва.

Між тим паску Монро їла освячену. "Великдень, як і Новий рік, проводжу з батьками. Не працюю. Я ночувала в батьків, тато пішов до церкви посвятив паску, розговілися. Мама робила буженину, фарбувала яйця, пекла куличі, бо справжню пасху ж печуть із сиру. А ми їмо куличі. Із тих хлібців, які мені надарували, зробила сухарики солодкі. Тому всім раджу, якщо залишається хліб, робіть сухарики, запечіть в духовці і їжте з чаєм. Потім я зустрілась із подружкою, попили чаю. До неї прийшов її друг єврей і розповідав, що біля Стіни плачу в Єрусалимі, знаходиться мусульманський і християнський храми. Ніколи про це знала. Думаю, скоро навідаюсь в Ізраїль. Тим більше ж, візи відмінили".

До вечірок травесті-діва готується максимум годину. "Не люблю витрачати більше години на те, що потім буде змито. А в принципі сама роблю собі макіяж, зачіску. Одяг купую в одному магазині, який в мене під будинком. Це невеликі гроші. Ще моя подружка із Одеси привозить мені просто офігенні речі. Я приїжджаю до неї раз в квартал і закупаюсь за божевільними знижками. От єдине, що в мене дороге - сумки і взуття. Багато дарують. От напишу в себе на "фейсбуці" — подаруйте сумку. І дарують".

Зараз ви читаєте новину «Монро не ходить в церкву і є арелігійною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути