понеділок, 20 лютого 2012 10:45

Моніка Беллуччі для реклами губної помади вдягла чорну білизну

Моніка Беллуччі стала обличчям нової лінії декоративної косметика Dolce & Gabbana.

"Вона ідеальне втілення жінки Dolce & Gabbana, - захоплюється Стефано. -Вона - воістину італійська ікона".

"Ми любимо Моніку і працювали з нею багато разів за останні 20 років, - вторить Доменіко Дольче. - Її краса поза часом. Вона не перестає надихати нас".

"Ми дружимо багато років, - нагадує сама актриса. - Я позувала для бренду ще перш ніж почала робити кар'єру в кіно. І дійсно, дуже захоплююче знову об'єднатися з Dolce & Gabbana. Мені подобається ідея стати музою для їхньої косметичної лінії. Це великий комплімент".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Моніка Беллуччі одягла для D&G короткі чорні шорти

Перша колекція, яку представить спекотна італійка - Monica Lipstick Collection, - створена в її честь. Випуск лінії анонсований на травень 2012 року.

Пару місяців назад також стало відомо, що Моніка погодилася рекламувати модну колекцію Dolce & Gabbana сезону весна/літо - 2012. Зйомки проходили в Портофіно під керівництвом Джіамполо Сгура, який постарався відтворити на знімках атмосферу італійського кіно. Жанри, герої і костюми останнього і стали основним джерелом натхнення для нової рекламної кампанії бренду.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Беллуччі для реклами губної помади вдягла чорну білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути