вівторок, 25 жовтня 2011 13:45

Моніка Беллуччі одягла для D&G короткі чорні шорти
15

Моніка Беллуччі знімається для нової рекламної кампанії D&G. Зйомки проходять в Портофіно, Італія. На 47-річну актриса, яка славиться своєю фігурою у формі пісочного годинника, вдягли короткі чорні шорти і тугий корсет, пише The Daily Mail.

Компанію італійській акторці склала модель Б'янка Б'ялті. Незважаючи на 20-річну різницю у віці, Беллуччі безумовно показала молодій моделі приклад.

Протягом дня актриса змінила декілька костюмів, серед яких в'язана гачком напівпрозора спідниця з вишитими на ній синіми ромашками. Кожне вбрання Беллуччі підкреслювали червоною помадою. 27-річна Б'янка також кілька разів за день змінила вбрання.

Крім того, жінки станцювали сексуальну самбу для італійських чоловіків і хлопчиків. Цього разу на Моніці була спідниця-олівець з намальованими на ній томатами. А на Б'янку вдягли такого ж забарвлення міні-шорти і короткий топ.

Остання картина "Те літо пристрасті", в якій знялася актриса, дала привід для нових пліток, так як Беллуччі роздяглася у ній відразу після народження її другої дитини, дочки Леоні.

"Насправді, я думаю, що це красиво, тому що це анти-мода, це нагота. Краса молодості закінчується, але потім настає ще один вид краси. У мене є діти і годуванні грудьми змінює всі системи організму. Я грала когось небезпечно-сексуального і в той же час кожні дві години годувала дитину грудьми, так що це було забавно. Нагота в цьому фільмі дуже поетична, дуже романтична і дуже елегантна", - підкреслила актриса.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Беллуччі одягла для D&G короткі чорні шорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути