четвер, 14 квітня 2011 11:29

Моніка Белуччі у новому фільмі одягла крихітне бікіні

Одна з найкрасивіших актрис світового кінематографу Моніка Белуччі не перестає дивувати глядачів. У свої 46 років зірка, як і раніше прекрасна, і тому не соромиться зніматися у найвідвертіших сценах. Напередодні папараці сфотографували один з робочих моментів на зйомках: Моніка купалася в басейні в крихітному яскраво-червоному бікіні.

Актриса зараз зайнята на зйомках в картині іранського кінорежисера Бахмана Гобаді "Грошовий сезон" (Rhinos Season). Зйомки проходять у Туреччині. Беллуччі грає в цьому фільмі іранську жінку. Про саму ж картину актриса відгукнулася як про "політичне кіно, в якому буде місце для прекрасної історії кохання".

Якраз одну таку сцену знімальна група і репетирувала в той момент, коли Моніку сфотографували папараці: одягнена в сексапільний червоний купальник зірка занурила ніжки в бірюзові води басейну, що належить одному з фешенебельних турецьких готелів. Усі, хто в цей момент спостерігали за Белуччі, щиро захоплювались актрисою: в 46 років Моніка виглядає як і раніше надзвичайно. Після народження двох дітей актриса трохи поправилася, але через це її фігура стала виглядати ще більш жіночно.

Іранський режисер Бахман Гобаді відомий своїми картинами "І черепахи вміють літати" і "Ніхто не знає про персидських котів". Разом з Беллуччі у фільмі зніматиметься зірка іранського кінематографу Бехруз Восугі, який знявся на батьківщині більш ніж в 90 фільмах, а після революції в Ірані в1979-му році емігрував до Лос-Анджелесу.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі у новому фільмі одягла крихітне бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути