вівторок, 16 листопада 2010 11:53

Моніка Белуччі наліпила вуса і показала груди (ФОТО)
9

У продаж надійшла книга режисера Джузеппе Торнаторе, присвячена акторці Моніці Белуччі. У книзі розміщені кращі фотографії акторки, зроблені відомими фотографами. Дев'ять різних образів - дев'ять життів зірки екрану. У передмові Моніка Белуччі написала:

"Мене завжди інтригувало те, як підноситься людське тіло - особи, роти, ноги, руки, волосся, одяг і нагота. Це мистецтво Матері-природи".

Зірка написала, що коли була маленькою, розглядала фотографії Хельмута Ньютона, Бруса Уебера, Річарда Аведона.

"Але у мене ніколи не було модельного тіла. Я була високою, але все ж недостатньо високою для того, щоб працювати на подіумі, і "з формами", які явно свідчили про те, що худій мені не бути", - написала вона.

Почавши зніматися в кіно, Моніка стала довіряти фотографам.

"Я як муза, яка любить спостерігати за тим, як художник зображує її, і живе за допомогою людей, які перетворюють її на "форму". Саме тому я знаю, що ніколи не стану фотографом або режисеркою. І справа не в тому, що я пасивна, а в тому, що моя роль у тому, щоб робити активний вибір, залишаючись в якості предмета", - написала Белуччі.

Знімки акторки робили Фабріціо Феррі, Джеймс Уайт, Доменік Іссерман та інші фотографи. Фото опублікували в журналі Esquire.

Нагадаємо, нещодавно Моніка разом зі своєю донькою Леоні взяли участь в фотосессії для обкладинки журналу Vanity Fair.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі наліпила вуса і показала груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути