вівторок, 22 червня 2010 17:11

Моніка Белуччі вдягла стару сукню (ФОТО)

Відома актриса і мати двох дітей Моніка Белуччі вийшла в світ через місяць з моменту народження другої дочки.

Італійка на минулих вихідних відвідала вечірку 20 YearsofMenswear, організовану модним домом Dolce & Gabbana на честь відкриття чоловічого тижня моди в Мілані. Щоб підкреслити, що її фігура практично не змінилася, актриса вдягла чорну атласну сукню з асиметричними мереживними рукавами, в якій вона в позаминулому році з'явилася на кінофестивалі в Римі.

"Якщо мені необхідно набрати пару кіло для зйомок, то я стараюся їсти більше риби і овочів. Таким чином я повнішаю "правильно". Але якщо мені потрібно стати стрункішою, то я не вставатиму о 5 ранку, щоб зайнятися гімнастикою. Я просто вдягну чорну сукню. Так практичніше і забавніше", - розповіла актриса в одному з інтерв'ю.

45-річна актриса так і заявила журналістам, що вона вирішила наочно продемонструвати, що і у мам "середнього віку" не обов'язково повинні бути проблеми з фігурою.

Нагадаємо, раніше італійська зірка зізналася журналістам, що завагітніла природним шляхом, не вдаючись до процедури штучного запліднення. На її думку, вся справа в здоровій генетиці - бабуся зірки народила дитину в 47 років.

"Мені пощастило. Я знаю, що багато жінок готові перетнути пустелю на колінах, аби завести дитину. Якби у мене були проблеми, я була б однією з них", - сказала Белуччі.

Вагітність Моніки не обійшлася без традиційних зоряних піар-акцій. Незадовго до пологів актриса взяла участь у відвертій сесії для VanityFair.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі вдягла стару сукню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути