четвер, 25 березня 2010 14:16

Вагітна Белуччі під час пологів кричатиме італійською (ФОТО)

Серед зірок кінематографа широко поширена практика зніматися для фотосесій в стилі "оголена вагітна". Проте не всі жінки наважуються на такі пікантні експерименти після сорока років. Моніці Белуччі подібні страхи невідомі. Відверте фото актриси, яка зараз чекає на появу другого малюка, з"явилося на обкладинці квітневого випуску італійського Vanity Fair.

45-річна актриса не вперше бере участь в подібних фотосесіях. Шість років тому, будучи вагітною первістком, Моніка також позувала голою для Vanity Fair. Та варто відзначити, що нинішній фотосет стриманіший.

"Лікарі говорили мені завести дитину відразу після Деви, але я не була готова, - згадує зірка в інтерв"ю виданню. - Коли я відчула, що готова, я сподівалася швидко завагітніти. Але діти - це не фільми, створення яких можна організувати за столом режисера і продюсера".

Італійська діва зізналася, що завагітніла природним шляхом, не вдаючись до процедури штучного запліднення. На її думку, вся справа в здоровій генетиці - бабуся зірки народила дитину в 47 років.

"Мені пощастило. Я знаю, що багато жінок готові перетнути пустелю на колінах, аби завести дитину. Якби у мене були проблеми, я була б однією з них", - говорить Белуччі.

Вона також заявила, що планує народжувати самостійно: "Я хочу розмовляти і кричати італійською під час пологів. Це прекрасний досвід".

За словами зірки, її чоловік Венсан Кассель всіляко підтримує її. І Моніці це все більше подобається.

"Чим старше ми стаємо, тим більше я люблю чоловіка, яким він став, - зазначає Белуччі. - Коли ми познайомилися, він був 28-річним хлопцем, а зараз він став відповідальним і дбайливим чоловіком. Багато жінок говорять, що ми народжуємо дітей для самих себе, але мені приємно знати, що у мене є партнер, який піклується і любить моїх дітей не менше за мене".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Белуччі під час пологів кричатиме італійською (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути