пʼятниця, 29 жовтня 2010 16:29

Молодша донька Путіна збирається одружитись з корейцем

Молодша донька Путіна збирається одружитись з корейцем

23-річна Катерина Путіна, дочка російського прем'єр-міністра Володимира Путіна виходить заміж за корейця Юн Йонг Гу, батько якого в кінці 1990-х працював в корейському посольстві в Москві в чині адмірала.

Про це повідомляє корейська газета JoongAng Ilbo з посиланням на добре інформоване джерело.

В серпні на одному з японських курортів корейський посол у Японії Квон Чул Хюн обідав разом з колишнім адміралом Юн Йонг Гу і його дружиною. Під час обіду Юн розповів, що його молодший скоро одружиться з донькою Путіна. Через кілька годин пара прибула на курорт і поспілкувалася з Квон і Юном. Дочку Путіна супроводжували два російських охоронця.

За даними джерела, спочатку Володимир Путін був проти шлюбу, але, познайомившись з нареченим, потеплішав.

"Пара зробить офіційне оголошення про весілля. Будь ласка, не повідомляйте про це зараз", - попросив 64-річний Юн в телефонному інтерв'ю.

За даними джерел, Катерина і Юн познайомилися в липні 1997 року на танцювальному вечорі в міжнародній школі у Росії. Після закінчення терміну служби адмірала  його син виїхав з країни, але пара зберегла свою любов, і росіянка побувала в Кореї під час Чемпіонату світу в червні 2002 року.

Чиновник, який працював у посольстві Кореї  в 2007 році стверджує, що історія кохання цієї пари була гарячою темою. Багато росіян сподівалися, що завдяки любові цієї пари дипломатичні відносини між Кореєю та Росією покращаться.

Тим не менш, корейський іммігрант, який живе в Росії в тому ж будинку, де проживав молодший Юн, повідомив, що йому ніколи не доводилося бачити, щоб юнак приводив російську дівчину.

Видання відзначає, що після весілля дочка Путіна хоче жити і працювати в Кореї.

JoongAng Daily

Зараз ви читаєте новину «Молодша донька Путіна збирається одружитись з корейцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути