субота, 17 червня 2017 15:01

Молода і відверта: рідкісні фото Моніки Беллуччі
37

Фото: Pinterest

У мережі продовжують публікувати рідкісні фото молодої Моніки Беллуччі.

Актриса та модель італійського походження починала кар'єру фотомоделі з юного віку, щоб мати змогу оплатити навчання на юридичному факультеті в університеті. Але через велику кількість пропозицій, залишає навчання і присвячує себе повністю кар'єрі моделі.

В той же час молодій Беллуччі надходить кілька пропозицій знятися в кіно. У 1990-му році вона дебютувала у серіалі "Дорослі діти". І вже наступного року отримала роль головної героїні у фільмі Франческо Лаудадіо "Зловживання" . А в 1992-му вперше зіграла в англомовному фільмі Дракула Брема Стоккера роль однієї з трьох служниць графа Дракули.

Однак славу їй принесли дві ролі: у легендарній стрічці режисера Торнаторе "Малена" та "Незворотність" Гаспара Ное. Так Моніка Беллучі отримує статус "Діви" і стає відомою спочатку у Європі, а потім і в Америці.

У 1990-1995 роках Моніка була одружена з Клаудіо Карлосом Бассо. 3 серпня 1999 одружилася з французьким актором Венсаном Касселем, з яким познайомилася 1996-го під час зйомок фільму "Квартира", і потім знімалася з ним у низці інших фільмів. У шлюбі народила двох дітей, Деву та Леоні. З серпня 2013-го — розлучена.

Попри стрімку кінокар'єру, фото Беллуччі до цих пір прикрашають найвідоміші світові бренди а її обличчя не сходить з обкладинок рейтингових журналів світу.

Зараз ви читаєте новину «Молода і відверта: рідкісні фото Моніки Беллуччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути