вівторок, 04 серпня 2009 17:59

Могилевська влаштувала вечірку на даху (ФОТО)
5

Чергове свято Наталія Могилевська відзначила по-особливому, практично цілий день артистка провела на знімальному майданчику.

очинаючи з ранку на співачку чекали сюрпризи: пробудження почалося з пісні Happy Birthday у виконанні REAL O. Підопічні дівчата так старалися, виконуючи хіт всіх часів і народів, що ледь не підняли на ноги всю округу.

Наталія подарунок оцінила і вже у піднесеному настрої відправилася з групою на зйомки нового відео. За збігом обставин, в сусідньому павільйоні опинився Сосо Павліашвілі, а якщо бути точніше, Олександр Пєсков, який грав образ легендарного виконавця. Пєсков був приємно здивований такою несподіваною зустріччю і з побажаннями свіжості і вічнох молодості "нагородив" Могилевську величезним букетом з надувних квітів.

Знімальний процес затягнувся до вечора і вже ближче до опівночі Наталія перемістилася на ... дах однієї зі столичних висоток. Ну а тут святкування перейшло у формат гламурної домашньої вечірки.

Просто неба зібралися найближчі друзі і колеги співачки: партнер Борис Бронштейн, скандальна письменниця Лада Лузіна, модельєр Вікторія Краснова, композитор Руслан Квінта, стиліст Сергія Троско і багато інших.

Вечірка затягнулася практично до світанку, але на цьому Наталія Могилевська вирішила не зупинятися: вже на початку вересня співачка продовжить святкування дня народження, але вже набагато масштабніше.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Могилевська влаштувала вечірку на даху (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути