Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2009 18:11

Могилевська привселюдно зізналась у коханні (ФОТО)
5

Про особисте життя Наталія Могилевська прагне не розповсюджуватися. І це ще більше підігріває інтерес громадськості. "Хто ж є коханим Наташі?" - ось в чому питання.

Днями ж співачка зізналась в коханні відомому телепродюссеру Дмитру Царенку ("Файна Юкрайна", "Підйом").

"Люблю тебе, Діма!" - заявила при всьому чесному народові Наташа і підняла келих! Річ у тому, що цього дня Царенко святкував своє тридцятиліття. Привітати його прийшла не тільки "закохана" Могилевська, але і її підопічні - дівоча група Real O, які зі сцени погодилися на все, про що б не попросив їх Царенко, присвятивши йому свою пісню "Да, Босс!".

Також в літній "Бар на даху" готелю Premier Palace, де і відзначав круглу дату Дмитро, прийшли відома телеведуча та за сумісництвом хороша подруга Царенка Маша Єфросиніна з чоловіком Тімуром Хромаєвим, глава правління Нового каналу Ірина Лисенко, актор народного скетч-шоу "Файна Юкрайна" Андрій Молочний, ведучі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі Ольга Фреймут і Олександр Педан та інші значущі особи. Разом з Могилевською виступили група Real O та дует Дантеса і Олійника. Дружня компанія, опинившись на вершині шикарної будівлі в центрі столиці, спочатку весело провела захід, а як тільки сонце сховалося, почалися танці. Всі дівчата просто зобов"язані були хоч разок станцювати з Дмитром Царенко, а почала естафету Маша Єфросиніна. Гості були готові тут же на даху Premier Palace зустрічати і світанок наступного дня, ось тільки Діма, працюючи керівником шоу "Підйом" звик рано вставати і обов"язково висипатися напередодні.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Могилевська привселюдно зізналась у коханні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути