Ексклюзиви
вівторок, 27 червня 2017 15:26

Могилевська повертається у "Голос Діти"
4

Наталя Могилвеська
Фото: Прес-служба
Наталя Могилвеська
Наталя Могилвеська
Наталя Могилвеська

Стало відомо ім'я нового тренера дитячого вокального проекту країни "Голос.Діти-4" на телеканалі "1+1". У червоне крісло проекту в новому сезоні сяде українська співачка, продюсер, Народна артистка України Наталія Могилевська.

Новину повідомила сама співачка, виклавши у себе на сторінці в соціальній мережі зворушливе відео, в якому зірка другого сезону проекту "Голос.Діти" рудоволоса Настя Багінська виконує кавер на знаменитий хіт Наталії Могилевської "Відправила меседж".

"Я дуже вдячна проекту "Голос.Діти-4" за те, що зможу ділитися своїми знаннями з дітьми! Вони не тільки найбільш вдячні та чуйні слухачі, вони - найбільш старанні учні. Рік тому такі дітки, як Настя Багінська (учасниця другого сезону), надихнули мене відкрити школу Talant school, і тепер я дуже багато часу проводжу з юними талантами. Мені є чим поділитися з учасниками нового сезону!" - зазначила співачка на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

Українська співачка Наталія Могилевська була тренером проекту "Голос.Діти-2". Суперфіналістом команди Наталії став 14-річний Михайло Цар, який в прямому ефірі виконав пісню "Два кольори". Надихнувшись роботою з маленькими вокалістами на проекті "Голос.Діти", Наталя Могилевська відкрила власну школу "Talant School", де талановиті діти можуть пройти курс навчання вокалу, мультиплікації, журналістиці, режисурі та фотографії.

Відомо, що двох тренерів нового сезону проекту "Голос.Діти", чиї імена наразі тримаються в суворій таємниці, телеканал "1+1" оголосить вже незабаром. Зірки, яким пощастило опинитися в червоних кріслах "Голосу.Діти-4" також викладуть на офіційних сторінках в соціальних мережах відео з каверами своїх хітів у виконанні маленьких зірок проекту.

Над проектом працює творча команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної.

Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська повертається у "Голос Діти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути