пʼятниця, 20 січня 2017 15:27

Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново
18

22 січня о 21.00 на телеканалі 1+1 розпочнеться новий сезон проекту "Голос країни". Про сюрпризи, які підготував 7-й сезон, першими дізнались журналісти на зустрічі з творцями української версії шоу.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Були учасники зі всієї України, з Європи, Великої Британії, Америки. Люди, які довгий час живуть закордоном, співають там і приїхали на "Голос", тому що тут їх батьківщина і вони хочуть бути почутими", - говорить Gazeta.ua креативний продюсер "Голосу країни-7" Володимир Завадюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Делегат шоу ООН попытается покорить Тину Кароль

"По формату неможна використовувати авторські пісні, але ми максимально йдемо на зустріч, щоб учасник відчував себе зручно на сцені, підходимо індивідуально до кожного, враховуємо побажання у репертуарі та аранжировці. Цього року завітало на прослуховування багато людей, які грають на музичних інтструментах", - сказав музичний продюсер проекту Руслан Квінта.

Автор: Ірина Козюпа
 

На кастинг шоу приходить близько 2000 тисяч виконавців, з яких обирають лише 10%, які отримують можливість заспівати перед зірковими тренерами. Музичні смаки, до речі, у конкурсантів змінилися і світові хіти на кастингах привалюють над російською поп-музикою.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Люди співають на кастингах те що зараз актуально, модно: джаз, поп-рок, українську музику, легендарні хіти, все меньше російського репертуару, відвертої попси. Обирають пісні Адель, Вітні Х'юстон, Квітки Цісик, Скрябіна, Океану Ельзи, Тіни Кароль, хіти наших тренерів, пісні гурту "5'Nizza", ще до того, як Сергій Бабкін, прийшов у проект", - говорить Володимир Завадюк.

Автор: Ірина Козюпа
 

Цього сезону на глядачів чекає оновлений тренерський склад. У кріслах обиратимуть учасників шоумен та продюсер Потап, співачка Тіна Кароль, переможниця Євробачення-2016 Джамала та музикант, учасник гурту 5'Nizza Сергій Бабкін.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Я дивився попередні сезони шоу. Уявляв собі все інакше, простір, в якому ми знімалися значно більший, ніж здається, по телевізору все інакше. Навіть після зйомок, впевнений, буду інакше сприймати кінцевий результат. Я обирав голоси, які звучать з середини, які народжує серце, душа та щось невідоме, не вловиме нами, але воно є, ангел-охоронець, який за кожним стоїть. Дуже важливо, що вони співають, щоб воно дійшло до адресата і людини, яка слухає і, народило щось у людини, щоб було б корисним для неї. Я не обираю за вокальними даними, візьму навіть, якщо учасник фальшивить, я не за цим прийшов сюди. Шукаю справжніх, своїх, рідних по пісням",- говорить Сергій Бабкін.

За словами музиканта, він і сам не проти був би свого часу взяти участь у вокальному шоу на кшталт "Голосу країни".

"Чому б ні, може бути, я брав участь в одному лише конкурсі, коли навчався ще у 8 класі. Я грав на флейті, а знайомий хлопець у старшому класі писав пісні на гітарі. Ми на конкурсі "Зірки Харкова" посіли якесь місце. Якщо я чогось прагну, мені подобається, у мене виходить, як кажуть родичі, близькі, друзі, чому б не піти на "Голос", - ділиться музикант.

Всі залучені у зйомки шоу "Голос країни" так чи інакше причетні до музики, грають у групах, їздять на концерти кумирів до Європи, працювали на радіо чи писали про музику у ЗМІ.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Тренери "Голосу країни" мають бути музикантами, які роблять те, що подобається глядачам, відповідають каналу 1+1, хто може дати найбільше нашим учасникам", - говорить Вікторія Лезіна.

У новому сезоні майже в кожному ефірі будуть "хедлайнери", зірки, які вирішили повернутися на сцену та перезапустити свою творчість. Серед сюрпризів поява Наталі Могилевської в ролі учасниці.

Автор: Ірина Козюпа
 

Незмінними залишились ведучі проекту: Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Останній не перестає дивуватися талановитим учасникам, які з року в рік приходять на шоу у великій кількості.

"Я чекаю, коли прийде момент і робота стане рутиною, але цей момент не настає. Я не знаю, де до цього були люди, які пробують сили на "Голосі країни", чому раніше не приходили. Коли починається новий сезон, не очікую, що буде так багато талантів. Іноді все одразу зрозуміло, коли людина приходить проявити себе і сподобатися, то у неї нічого не вийде, коли людина приходить займатися своєю справою, то у неї все вдається. Тому що у неї немає мети стати відомим, вона лише хоче заспівати так, щоб до неї повернулися. Є артисти у країні, у яких немає особливих голосів, але вони популярні. Тому що є харизма і внутрішній настрій", - говорить Юрій Горбунов.

Автор: Ірина Козюпа
 

Цього сезону вокальних боїв буде більше, замість 6, вийде 7. Традиційно на глядачів чекає 3 прямі ефіри, в результаті яких визначать переможця, який отримає квартиру у Києві і можливість зняти кліп.

Зараз ви читаєте новину «Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути