Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2012 14:56

Микола Басков пожертвував сином заради творчості

Микола Басков пожертвував сином заради творчості

Микола Басков розлучився зі своєю колишньою дружиною Свтеланой Шпігель за контрактом. Про це співак розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Мені віддали свободу і творчість. Я отримав можливість займатися своєю улюбленою справою. Але пожертвував тим, що я не можу поки бачити сина, тільки з дозволу дружини", - поділився він, зазначивши, що Світлана не дозволяє бачитися з сином.

Артист зізнався, що не бачив сина Броніслава вже чотири роки.

"Це біль, який іноді дуже сильно з'являється. Але, слава Богу, у нього дуже хороші гени: гарний талановитий хлопчик. Бачив тільки його, коли моя колишня дружина виходила заміж, по телевізору", - поділився Басков.

Співак зізнався, що колишній продюсер, батько екс-дружини, зобов'язав підписати такий контракт: "Всі права належали йому. На все. Контракт був на 15 років. Я не мав права виступати".

Микола зазначив, що побачив цей контракт тільки тоді, коли розлучався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков розлучився

"Я ж був одружений з його донькою. У мене був до цього продюсер і виконавчий продюсер. І в певний момент виконавчий продюсер зник з мого життя. Його звільнив мій колишній тесть. І потім мені сказали, що потрібно просто підписати новий контракт, щоб не було ніяких питань. Я довірливий молодий чоловік думав, що це сім'я. Я підписав просто останній лист, навіть не читаючи", - підкреслив він.

Басков розповів, що Світлана Шпігель попросила підписати папір на те, щоб у сина не було прізвища батька.

"Він зараз під прізвищем дружини. Так як у неї буде нова сім'я, дитина піде в садок, вона просила, щоб не було прізвища колишнього батька. Але так, як ця рана вже затягнулася і все пройшло, я не став наполягати. Я підписав" , - зазначив співак.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Микола Басков таємно розвінчався в Києво-Печерській лаврі

"Мене просто поставили в такі умови. Я не відмовився від дитини. Як можна відмовитися від своєї дитини? У кожній шафі є свій скелет. Була ситуація, був час, був момент, було протистояння. Це дуже важко ворушити минуле і щось намагатися довести. У кожного своя правда, у них - своя, у мене - своя, от і все", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков пожертвував сином заради творчості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути