Ексклюзиви
середа, 23 листопада 2011 16:38

Микола Басков від депресії рятується їжею

Микола Басков від депресії рятується їжею

"Золотий голос Росії", популярний співак Микола Басков зізнався, що у нього бувають періоди, коли він ламає всі перепони і починає позбавлятися від депресії за допомогою їжі.

"Я прокидаюся, дзвоню друзям-знайомим і їду в ресторан. І я можу там просидіти три-чотири години, не встаючи з-за столу. І їм. Їм усе! А коли мені зовсім зносить голову, я переходжу на смажену картоплю", - розповів 35-річний Микола Басков в інтерв'ю Юлії Висоцькій для журналу "ХлебСоль".

"Так, на посмажену з цибулею картоплю, на солодке, торти. Зараз я вже тиждень взагалі не їм солодкого і смаженого. То я перетворююся на маніяка, який поглинає все, що тільки можна, то відразу ж після цього йду в ченці", - поділився артист.

Микола Басков зізнався, що ніколи не їсть удома, тому холодильник у нього завжди порожній.

"А коли я був одружений (з дочкою депутата Світланою Шпігель - ред.), у нас був вдома кухар. І вранці - нормальні сімейні сніданки: кава з сендвічем, сирники, кашки. Іноді ми бавилися з ранку млинцями з м'ясом. Часом я пізно прокидався, о дванадцятій, і сніданки плавно перетікали в обіди. І це були улюблені домашні курячі котлетки, голубці ... Звісно, вдома інші відчуття. Я не люблю їсти один", - сказав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Басков схуд на 6 кг на одних яблуках

До речі, тенор почав вживати спиртні напої лише недавно, а до цього ніколи не пив. Випивка прийшла в його життя разом з шаленим коханням, тепер колишнім, - Оксаною Федоровою.

"У той період стільки було випито віскі ... Ми стирчали в клубах до п'ятої ранку, при цьому об одинадцятій обидва вже вставали і кудись бігли. Був незвичайний період, і я ні про що не шкодую. Так от, я, звісно, не став алкоголіком. Але смак до алкоголю у мене з'явився. Раніше я його взагалі не розумів. Мені ставало зле задовго до того, як усім іншим - добре", - підкреслив артист.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков від депресії рятується їжею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути