вівторок, 29 листопада 2011 16:08

Микола Басков хоче похрестити доньку Кіркорова

Микола Басков хоче похрестити доньку Кіркорова

Микола Басков виявив бажання стати хрещеним батьком для дочки Філіпа Кіркорова Вікторії. Тенор аргументував це тим, що був одним з небагатьох, хто знав про майбутнє батьківство Філіпа.

Також "натуральний блондин" російського шоу-бізнесу зізнався, що дуже переживав за друга Філіпа Кіркорова, адже продовження роду - це людське призначення.

"Зараз і Вікторія, і її мама знаходяться в елітному американському пологовому будинку. У нас вже є король, і ми всі сподіваємося, що він виховає справжню принцесу", - зазначив Басков.

Поки що невідомо, як на це бажання відреагував щасливий батько Кіркоров. Нагадаємо, радісну новину, що став батьком, Філіп озвучив на щорічній церемонії вручення нагород "Золотий грамофон".

Цікаво, що деякі видання піддають сумніву слова Кіркорова, які він сказав зі сцени в Кремлі: мовляв, "тільки дізнався", що став батьком. Адже там не працює мобільний зв'язок.

Сам новоспечений батько встиг розповісти, що дочка Вікторія є його копією: у дитини темне волосся і карі очі, як і в нього. А от матуся новонародженої - класична блакитноока білявка.

Матір'ю малятка виявилася давня подруга Філіпа, яка кілька років тому переїхала жити до Америки з Росії. Сам же Філіп Кіркоров зможе живцем подивитися на свою дочку тільки після запланованих концертів та зйомок.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков хоче похрестити доньку Кіркорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути