понеділок, 28 листопада 2011 09:29

Новонароджена дочка Філіпа Кіркорова житиме в Америці

Новонароджена дочка Філіпа Кіркорова житиме в Америці

Новоспечений татусь Філіп Кіркоров розповів, хто є матір'ю його дитини, і повідомив, що дочка - його повна копія. Однак маля артист побачить тільки після запланованих зйомок і концертів.

Кіркоров настільки щасливий, що не може мовчати і хоче поділитися радістю з усіма своїми шанувальниками. І якщо на врученні щорічної премії "Золотий Грамофон", що пройшла в Москві, артист повідомив залу радісну новину про народження дівчинки Вікторії, названої на честь мами співака, то на "Золотому грамофоні", який відбувся в Санкт-Петербурзі, Кіркоров оприлюднив цікаві подробиці.

"Вона - моя копія!" - зізнався щасливий Філіп.

Глядачі в залі аплодували співакові ще до того, як той виконав пісню. Більше того - радісні крики та привітання змусили Кіркорова спуститися в зал і почати дякувати всім за добрі побажання. Співак розповів, що у дитини темне волосся і карі очі, як і в нього. А от матуся новонародженої - класична блакитноока білявка.

Філіп Кіркоров спростував численні чутки, що дочку йому народила сурогатна мати в Америці.

"Я в стані завести дитину звичайним людським способом", - повідомив співак.

Матір'ю маленької Віки виявилася давня подруга Філіпа, яка кілька років тому переїхала жити до Америки з Росії.

Відомо, що Вікторія з мамою мають незабаром виписатися з американського пологового будинку. Вони житимуть у розкішному будинку Філіпа Кіркорова в Маямі, який розташований недалеко від океану. Цей будинок Філіп придбав нещодавно спеціально для дитини.

Через велику зайнятість Кіркорова виховувати дівчинку буде рідна тітонька Філіпа Марі. Їй 66 років і своїх дітей у неї немає. Вона з радістю погодилася допомагати племіннику і дуже щаслива, що зможе поняньчитися з малою. Сам Філіп бачив дівчинку лише на фото, яке йому надіслали з Америки. Артист зможе живцем подивитися на свою дочку тільки після запланованих концертів та зйомок.

Зараз ви читаєте новину «Новонароджена дочка Філіпа Кіркорова житиме в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути