понеділок, 28 листопада 2011 16:23

Молодий батько Філіп Кіркоров просить журналістів залишити його в спокої

Молодий батько Філіп Кіркоров просить журналістів залишити його в спокої

Повідомлення про те, що Філіп Кіркоров став татом, захлинаючись обговорюють всі ЗМІ останні три дні. Сам співак розгорнуті інтерв'ю не дає, але деякими подробицями поділитися не проти.

За розповідями щасливого тата, у дівчинки карі очі і чорне волосся. А от мати дитини, навпаки, блакитноока білявка. Дитину народила співакові його давня подруга, яка кілька років тому переїхала жити з Росії до США. З Кіркоровим її пов'язують давні близькі стосунки.

У низці видань журналісти висловили припущення, що Філіп Бедросович скористався послугами сурогатної матері. Але артист це категорично заперечує.

"Я в стані завести дитину звичайним людським способом", - з усмішкою пояснює зірка.

Маля, яке Кіркоров назвав Вікторією на честь своєї матері, скоро буде виписана разом з матір'ю з клініки. До речі, пологи проходили в США. Рости первісток Кіркорова буде в особняку, який турботливий батько придбав в Майямі минулого літа. Сам Філіп відправиться до Америки, як тільки відпрацює заплановані концерти та новорічні зйомки.

Враховуючи характер Кіркорова, його популярність, становище, представники преси розраховують на появу артиста в одному з ток-шоу. Але співак уточнює, що до публічної сповіді не готується і навряд чи буде широко обговорювати свою нову роль.

"Це не та тема, про яку я збираюся поширюватися всім, повірте. Не хочу зараз ні з ким ділитися сокровенним. Залиште мене, будь ласка, наодинці з моїм щастям ... Я хочу оговтатись і все усвідомити", - сказав Філіп журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Молодий батько Філіп Кіркоров просить журналістів залишити його в спокої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути