понеділок, 29 жовтня 2012 11:54

Микита Пресняков зібрався одружуватися

Улюблений онук Алли Пугачової Микита Пресняков збирається одружуватися. Він зізнався, що пристрасно любить свою наречену.

Першому синові Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова вже 21 рік. Весь свій вільний час він проводить зі своєю дівчиною.

Загалом, це і не дивно - адже скоро кохана стане його дружиною. Микита Пресняков, син Крістіни Орбакайте: "Хвилювання якісь присутні, оскільки це такий крок".

Молоді люди познайомилися в Нью-Йорку. Микита зізнався, що в дівчині, яку звуть Аїда, було щось особливе. Недовго думаючи, він запросив її на побачення, яке переросло в бурхливий роман.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістіна Орбакайте познайомила старшого сина з новонародженою дочкою

"Ми просто спілкувалися, цілувалися. А потім він якось різко освідчився", - повідомила у свою чергу Аїда.

Обраницю Преснякова-молодшого його сім'я знає давно. Син Крістіни Орбакайте познайомив з нею родичів два роки тому. Микита живе в США зі своєю дівчиною Аїдою вже майже три роки. Вона родом з Казахстану і в США, як і Пресняков, приїхала вчитися в Нью-Йоркській школі кінематографії. На цьому ґрунті вони і познайомилися. Спочатку Аїда і не підозрювала, що Микита - близький родич російських знаменитостей. А коли хлопець їй все розповів, це нічого не змінило.

До слова, і Алла Пугачова з нетерпінням чекає моменту, коли стане прабабусею. Примадонна напророкувала Микиті весілля і швидке народження дочки. "У мене скоро буде правнучка! - впевнена вона. - Я стану прабабкою!"

Зараз ви читаєте новину «Микита Пресняков зібрався одружуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути