середа, 23 травня 2012 12:27

Міка Ньютон примусила Олексія Чадова заспівати
8

Фото: Фото надане прес-службою Міки Ньютон

Днями на радіостанціях Росії та України відбувся реліз спільної роботи Міки Ньютон та Олексія Чадова. Українська співачка і російський актор записали пісню під назвою "Свобода".

"У Олексія це перший досвід співу і він хотів це зробити з дівчинкою голосистою, красивою, молодою. І так вийшло, що він через спільних знайомих звернувся до Тимофія Нагорного (продюсер Міки Ньютон, - ред.). Він запитав, чи не могла Міка записати пісню. Виявилося, що у них спільні знайомі живуть і працюють в Лос-Анджелесі. А після того, як він дізнався, що Міка переїхала туди і уклала контракт з продюсером, він проявив цікавість, тому що була в наявності хороша студія та Міка добре співає", - розповіла Gazeta.ua директор Міки Ньютон Вероніка Каверіна.

Ідея пісні народилася у російського актора під час зйомок фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міка Ньютон заспіває на конкурсі краси

"Під час роботи над картиною "7 Пісня", в якій Чадову дісталася роль музиканта. Актор настільки вжився в образ, що після закінчення зйомок вирішив продовжити музичну кар'єру і зібрати групу. Текст "Свободи" був написаний Олексієм, музика створена спільно з композитором Павлом Бураковим (DJ Paul B). Залишалося знайти сильну вокалістку для запису дуету", - підкреслили в прес-службі Ньютон.

За словами Каверіної, Міка Ньютон погодилася на пропозицію Олексія, незважаючи на свій завантажений графік.

"Насправді у нас вже років зо два була така думка записати дует з кимось із молодих виконавців. Але так виходило, що ніхто не підходив. В Україні немає модних, молодих артистів, з ким би можна було записати його. Є Віталій Козловський, вони дуже дружать з Мікою, але у них трохи різні стилі музики, різні напрямки", - зазначила Вероніка.

В процесі роботи над новою піснею Олексій Чадов часто літав з Москви до Лос-Анджелеса. Артисти довго обговорювали всі деталі і робили пробні записи. В результаті в квітні Ньютон прилетіла до Москви, де і відбувся остаточний запис роботи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гола Міка Ньютон в Маямі злякалася хвилі

Зйомки кліпу пройдуть на початку червня в Лос-Анджелесі.

"Є вже синопсис. Щоправда в кількох варіантах. Тобто ще конкретно не затверджено, який саме це буде варіант. Але ідея вже є", - підкреслила Коверіна.

Між тим сама співачка повертатися до України поки що не планує.

"В Америці вона має багато важливих справ. Вона прекрасно там прижилася, та й можливостей там набагато більше, ніж в Україні", - зауважив її продюсер Тимофій Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон примусила Олексія Чадова заспівати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути