Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2012 13:14

Міка Ньютон для "Греммі" оголила спину
7

Фото: Фото: прес-служба співачки

Міка Ньютон з'явилася на червоній килимовій доріжці церемонії вручення музичної премії "Греммі".

Продюсер співачки Тимофій Нагорний пообіцяв, що її поява на червоній доріжці церемонії - це генеральна репетиція перед отриманням заповітної статуетки, повідомляє прес-служба співачки.

"Ми поставили собі мету і наполегливо рухаємося до неї за допомогою лейбла JK Music Group. В цьому році Міка освоюється на церемоніях, а в наступному буде забирати нагороди. Мені дуже приємно бачити реакцію іноземних журналістів на її появу на червоних доріжках - це кредит симпатії до нею і ми його виправдаємо якісним музичним продуктом", - підкреслив він.

На церемонії "Греммі" українська співачка Міка Ньютон з'явилася в розкішній чорній сукні Marc Bouwer і прикрасах від Stephen Webster. Сукня була підібрана стилістом Мариною Тойбиною, яка вдягала Міку і на інші церемонії.

Багато сайтів і блогери вже відзначили вбрання української артистки, а деякі авторитетні фешн-видання вже внесли образ в десятку кращих на церемонії.

За словами Міки Ньютон, шикарна церемонія, безперечно, була затьмарена раптовою смертю Вітні Х'юстон.

"Цей смуток, звичайно, відчувався і на червоній доріжці, і в залі. Вітні Х'юстон був присвячений номер, було сказано багато щирих добрих слів на її адресу. Дуже шкода цю велику співачку", - зазначила вона.

До слова, з Ньютон в Америці працює піарник Вітні Х'юстон. Але після смерті співачки вони ще не спілкувалися.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон для "Греммі" оголила спину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути