Ексклюзиви
середа, 16 травня 2012 18:31

Міка Ньютон заспіває на конкурсі краси

Міка Ньютон заспіває на конкурсі краси
На запитання, чи не планує Міка повернутися на батьківщину, Тимофій відповів: "В Америці вона має багато важливих справ. Вона прекрасно там прижилася, та й можливостей там набагато більше, ніж в Україні". Фото: mikanewton.biz/

Міка Ньютон виступатиме на конкурсі "Міс світу-2012", який відбудеться на території Внутрішньої Монголії в Китаї у серпні.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів її продюсер Тимофій Нагорний.

"Ми бачимо в китайських продюсерах наших головних стратегічних партнерів. Вже почали вести з ними переговори про виступ Міки під час цього конкурсу. Якщо все складеться, Міка стане першим українським виконавцем, який виступатиме на такому рівні", - сказав він.

"За тиждень-два почнемо знімати новий кліп. Нова композиція відрізнятиметься від попередніх, бо написана в стилі "латіно". Ми її протестували. Тести підтвердили, що вона буде користуватися популярністю на усіх континентах. Плануємо, що в кліпі разом з Мікою буде зніматися популярний американський репер. Через це Міка у новому відео з'явиться в реперському образі. В липні кліп змонтуємо і зробимо презентацію", - додав Тимофій Нагорний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагорний: "Міка після Америки стала божественною"

Він також похвалився, що тепер Міка Ньютон прекрасно оволоділа англійською і вже не займається з репетиторами: "Наші американські партнери були певні, що в неї найбільше проблем буде з акцентом. На сьогодні це питання вирішено практично на 99 відсотків. Англійська далася їй легко, бо вона трудоголік. Міка любить працювати і завжди викладається на повну силу".

На запитання, чи не планує Міка повернутися на батьківщину, Тимофій відповів: "В Америці вона має багато важливих справ. Вона прекрасно там прижилася, та й можливостей там набагато більше, ніж в Україні".

Міка Ньютон переїхала до Лос-Анджелесу минулого року. Зараз вона знімає квартиру у центрі міста на Голлівуд-бульварі.

"В квартирі три кімнати. Там є басейн і тренажерна зала. Міка щодня займається спортом, вокалом і хореографією. В квартирі почуває себе комфортно. Щомісяця платимо за неї 3 тисячі доларів. Це найменша сума з усіх наших інвестицій. В центрі Києва така квартира обійшлася би вдвічі дорожче", - поділився Тимофій Нагорний.

"Проблему з житлом вирішити найлегше. Набагато складніше знайти партнерів у Голлівуді і Лос-Анджелесі, бо це — Мекка шоу-бізнесу. Але ми любимо труднощі і перешкоди. Завжди з упевненістю їх долаємо", - додав Тимофій Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон заспіває на конкурсі краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути