Ексклюзиви
пʼятниця, 28 жовтня 2011 18:40

Міка Ньютон по п'ять годин на день вчить англійську мову

Міка Ньютон по п'ять годин на день вчить англійську мову

Українська співачка Міка Ньютон відпрацювала свій перший концерт в Штатах. Про це Gazeta.ua розповів український продюсер співачки Тимофій Нагорний.

"Міка дала благодійний концерт в Штатах, щоб назбирати гроші на зйомки мого фільму "Пташинка". Я не знаю, яку суму вона зібрала, але це вже неважливо. Вона така молодчинка, що підставила мені плече в таку важку хвилину", - розчулився Нагорний.

В Америці Міка дуже багато працює, щоб стати відомою на весь світ зіркою.

"Незабаром ми представимо світу нову зірку. В Америці з нею працюють найвідоміші професіонали. Ми вже майже зняли кліп на її нову пісню і вже записали три нові пісні до нового англомовного альбому. Його ми презентуємо на міжнародному рівні в січні якраз перед "Греммі". Так що у 2013 році ми матимемо нову світову зірку. А для цього Міка просто паше. Лише заняття англійською у неї триває п'ять годин. І весь день вокал, тренування, хореографія. Ми вже просили її хоч коли-небудь відпочивати", - наголошує Нагорний.

Співачка вже знайома американській публіці.

"Цього року Міка прийшла на вручення "Греммі" в якості гостя. Вона ж красивої зовнішності. І всі фотографи і камери звернули на неї увагу. А це дуже важливо, коли помічають фотографи. І наступного дня про Міку написало 30 американських видань із запитанням "Хто ця нова зірка?", - радіє продюсер співачки.

До України Міка приїде на 12 днів перед Новим роком.

"У Міки вже розписаний увесь гастрольний графік. Щодня у неї буде по три концерти. Вона співатиме також у Франції за дуже хороший гонорар", - зауважив Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон по п'ять годин на день вчить англійську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути