Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2012 10:59

У Міки Ньютон з'явилися фанати в Китаї

У Міки Ньютон з'явилися фанати в Китаї
Співачка взяла участь в китайському реаліті-шоу Фото: podrobnosti.ua

Українська співачка Міка Ньютон, яка міцно влаштувалися на просторах західної музичної індустрії і випустила в Америці перший сингл Don't Dumb Me Down, який припав до смаку закордонній публіці, знову не сидить на місці.

Минулі вихідні Міка провела в Майамі, роздаючи інтерв'ю на червоній доріжці премії International Dance Music Awards і в ефірі місцевих радіостанцій і телеканалів, після чого українська красуня відразу полетіла до Пекіна.

Просто з літака співачка вирушила на прес-конференцію, де відповіла на питання більше ста журналістів з популярних китайських видань та виконала кілька нових пісень. В цей день на Міку чекав приємний сюрприз - готель, в якому проходила прес-конференція та вечірка, в честь її приїзду, був оточений фанатами.

За словами Міки, той факт, що у неї є фан-клуб в Китаї, виявився для неї повною несподіванкою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міка Ньютон для "Греммі" оголила спину

"Я постійно спілкуюся з шанувальниками моєї музики з Європи та Америки в Twitter і Facebook і до цього моменту у мене, на жаль, не було можливості безпосередньо поспілкуватися з китайськими шанувальниками, тому що ці соціальні мережі, а також YouTube тут заборонені. У мене море позитивних вражень від Китаю і я щаслива, що в цій прекрасній країні полюбили мої пісні!", - сказала вона.

Співачка влаштувала автограф-сесію, на якій сфотографувалася з усіма бажаючими і подарувала диски зі своїм першим синглом.

На запрошення медіа-компанії Ato Ato і відомого китайського режисера і продюсера Eric Zho (на його рахунку такі популярні шоу як China Pop Idol, Wo Xing Wo Show), Міка Ньютон взяла участь в новому реаліті-шоу, прем'єра якого відбудеться 15 квітня на Sohu. com. Аналог американського телепроекту The Hills буде розкривати всі подробиці життя 4-х китайських моделей, які мріють підкорити fashion-індустрію. Співачка з'явилася в одному з епізодів в якості запрошеної зірки і виконала свою пісню Don't Dumb Me Down.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міка Ньютон захопилась боксом у США

На початку літа співачка з'явиться в другому сезоні наймасштабнішого музичного проекту в історії Китайського телебачення - Pepsi Battle of The Bands.

З Пекіна Міка прилетіла до Києва, де планує пробути кілька тижнів, щоб потім знову повернутися в Лос-Анджелес.

Зараз ви читаєте новину «У Міки Ньютон з'явилися фанати в Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути