середа, 13 лютого 2013 17:58

Міка Ньютон подарувала собі Audi Q7 за $65 тисяч

Міка Ньютон, яка зараз живе і працює в Лос-Анджелесі, поки не збирається повертатися в Україну. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У мене робоча віза. Я б хотіла звичайно бути тут. І зрозуміло, що напевно не дуже розумно було б залишити все там, приїхати сюди, побути трошки тут і повернутися назад туди. Безглуздо. І місто, в якому ти почуваєшся як вдома. Хочеться бути тут", - підсумувала Ньютон.

За словами співачки, їй в Америці подобається все.

"Мені все дуже підходить тут: їжа, магазини. Мені здається, що тут все смачно. Але найголовніше - вміти закрити рот", - підкреслила артистка, зазначивши, що вона то набирає вагу, то скидає її.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гола Міка Ньютон в Маямі злякалася хвилі

Також Міка поділилася, як підтримує себе у формі.

"Вранці можу пройтися, прогулятися. Це годину займає. Робила йогу. Тут дуже модно всякі чистки. Я напевно не настільки фанат своєї зовнішності і тіла, щоб просто божеволіти, як багато жінок", - зазначила вона.

Між тим Ньютон зізналася, що зробила собі подарунок у вигляді автомобіля Audi Q7, який в Америці їй обійшовся в $65 тисяч. Щоправда машину співачка взяла в кредит.

"У цьому році виповнилося три мрії: я мріяла жити в будинку, я хотіла їздити на Audi, я хотіла мати лабрадора", - зізналася вона, зазначивши, що водить всього лише кілька місяців.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон подарувала собі Audi Q7 за $65 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути