понеділок, 17 вересня 2012 09:39

Михайло Боярський приховує серйозну хворобу

Михайло Боярський приховує серйозну хворобу
Артист вже років двадцять страждає на діабет Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний російський артист Михайло Боярський бореться з серйозною недугою - діабетом. Однак хвороба бере своє: артист не зміг відпрацювати заплановану програму.

Неприємний інцидент стався в Кишиневі, де Михайло Боярський повинен був дві години виступати перед відвідувачами одного з ресторанів. Спочатку все йшло, як було заплановано: популярний артист співав, користувався успіхом, навіть утворилася черга з бажаючих отримати автограф і сфотографуватися з уславленим "Д`Артаньяном".

Однак буквально в один момент Михайлу Боярському стало зле. "У цей момент Михайлу Сергійовичу стало погано, він ледве встояв на ногах. Артист вже років двадцять страждає на діабет. Ми хотіли викликати лікарів, але він зайшов у гримерку і зробив собі укол. Але продовжувати програму не зміг - планував співати дві години, але не розрахував сили. А глядачі навіть не помітили, що артистові стало погано", - розповіли організатори заходу.

Цікаво, що сам Михайло Боярський категорично заперечує факт хвороби. Він прокоментував журналістам цей інцидент: "У Кишиневі був, виступав, все пройшло нормально, як звичайно. Не було мені погано!"

Деякі численні шанувальники вважають, що Михайло Боярський буквально не жаліє себе через сім'ю, тому приховує недуг. В одному з нещодавніх інтерв'ю відомий артист самовіддано заявив: "Я працюю на сім'ю, я - годувальник. Я чоловік і зобов'язаний це робити, навіть на шкоду здоров'ю. Театр грошей не дає, кіно грошей не дає, дають концерти, власне, і все" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайло Боярський не радить Тимощуку переходити в "Динамо"

Нагадаємо, перші новини про погане самопочуття Михайла Боярського з'явилися ще в липні. Тоді повідомлялося, що, будучи на зйомках в Німеччині, артист раптово відчув перші ознаки недуги. У Боярського тоді різко погіршився зір, він постійно відчував спрагу і почав пити багато води.

Хвороба у Михайла Сергійовича проявилася в серйозній формі - інсулінозалежній. Тому артист змушений щодня робити собі ін'єкції інсуліну, повідомляли ЗМІ. Крім того, медики закликали зірку неухильно дотримувати суворої дієти і відмовитись від шкідливих звичок. Однак останній пункт лікарських рекомендацій виявився для артиста дуже складним.

Адже пристрасний уболівальник пітерського футбольного клубу "Зеніт" є завзятим курцем і любить випити. "Підшлункова залоза - мотор організму, її потрібно періодично розминати горілочкою, як стару вантажну машину", - сказав одного разу Боярський.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Боярський приховує серйозну хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути