Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2012 12:00

Меріл Стріп отримає "Золотого ведмедя" в Берліні

Меріл Стріп отримає "Золотого ведмедя" в Берліні

Американська актриса Меріл Стріп отримає почесну нагороду Берлінського кінофестивалю, повідомляє Agence France-Presse. "Золотого ведмедя" за досягнення в її багаторічній кар'єрі 62-річної Стріп вручать 14 лютого під час фестивалю, який 2012 року пройде з 9 по 19 лютого.

"Меріл Стріп - блискуча і різнобічна актриса, якій легко грати хоч у драматичному кіно, хоч у комедіях", - заявив директор фестивалю Дітер Косслік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меріл Стріп за роль Маргарет Тетчер стала кращою актрисою року

Остання робота Стріп на даний момент - це роль колишнього прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер у фільмі "Залізна леді". Цей фільм, як і ще п'ять картин за участю Стріп, покажуть на фестивалі. Протягом своєї довгої кар'єри Стріп знімалася в таких різних фільмах як "Крамер проти Крамера", "З Африки", "Вибір Софі", "Диявол носить Прада" та багатьох інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меріл Стріп у 62 роки вперше знялася для Vogue

У 2003 році Стріп отримала "Срібного ведмедя" за роль у фільмі "Годинник". Вона отримала також два "Оскара", а номінацій на цю нагороду в її кар'єрі було 16. Це більше, ніж у будь-якого іншого актора або актриси в історії кіно.

Зараз ви читаєте новину «Меріл Стріп отримає "Золотого ведмедя" в Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути