четвер, 10 листопада 2011 09:27

Едді Мерфі відмовився вести церемонію "Оскар"

Едді Мерфі відмовився вести церемонію "Оскар"

Актор Едді Мерфі відмовився вести 84-ту церемонії вручення "Оскарів", повідомляє Agence France-Presse з посиланням на президента Американської кіноакадемії Тома Шерака. Раніше з посади продюсера церемонії вручення "Оскарів" звільнився режисер Бретт Ратнер, з яким співпрацює Мерфі довгий час. Поки невідомо, хто замінить Мерфі в якості ведучого церемонії.

Бретт Ратнер відмовився виконувати функції продюсера "Оскарів", заявивши, що подальша участь може негативно позначитися на репутації кіноакадемії. Приводом для такого рішення Ратнера став скандал, що розгорнувся навколо деяких його нещодавніх висловлювань.

Ратнер, відповідаючи на питання журналістів на заході, приуроченому до прем'єри кримінальної комедії "Як вкрасти хмарочос", заявив, що не репетирує окремі сцени під час зйомок фільмів, так як "репетиції - це для гоміків" ("Rehearsing is for fags"). Даний коментар викликав критику з боку низки організацій, що захищають права сексуальних меншин.

Про те, що Ратнер стане продюсером оскарівської церемонії, було оголошено в серпні 2011 року. У вересні стало відомо, що ведучим заходу стане Мерфі, який виконав головну роль у фільмі "Як вкрасти хмарочос", поставленому Ратнером.

84-а церемонія вручення нагород Американської кіноакадемії відбудеться в Лос-Анджелесі 26 лютого 2012 року. У 2011 році в якості ведучих виступали актори Енн Хетеуей і Джеймс Франко.

Зараз ви читаєте новину «Едді Мерфі відмовився вести церемонію "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі